YESTERDAY

DEN STORE NYHED

Untitled-2

I er ikke lette at holde hemmeligheder for, og efter “offentliggørelsen” i ELLE (her), har der været tilpas mange spørgsmål og lykønskninger til, at jeg nu har tænkt mig, “sådan rigtigt”, at offentliggøre den store nyhed:

Jeg har, det sidste halve år, teaset godt og grundigt for flere forskellige nyheder, men særligt én, som jeg har været både spændt og nervøs omkring. Det er nemlig, ifølge mig selv, et af de vildeste og største ting, jeg har været medvirkende til: Jeg har skrevet en bog. Vi begyndte projektet allerede i juli sidste år, og har arbejdet intenst mod releasedatoen d. 21. april. Jeg kan slet ikke vente med selv at få bogen i hænderne, og ikke mindst, dele den med JER!

Bogen er en selvbiografisk stilguide, og min tanke og idé bag er, at det skal være som at tage bloggen med hjem. Bogen indeholder både kiksede stilhistorier, hyggelige fortællinger fra min barndom, private billeder og ganske særlige billeder taget til bogen, tanker omkring kreativitet, kærlighed og inspiration, og ikke mindst en lille gave til hver af jer, som I må vente med at se til bogen udkommer d. 21. april. Kort sagt, en bog, der indeholder MIG – hvor jeg krænger mig hjerte ud, er ærlig og forhåbentligvis lukker jer helt ind.

Ventetiden føles lang, men min bog “NU” kan forudbestilles her. ARGH, det er for vildt!

29 comments

 • […] Jeg behøver vel ikke at fortælle jer at i kan følge Marie på hendes blog MARIEJEDIG.COM og på hendes instagram @MARIEJEDIG? 😉 Går ud fra i allerede er opdateret på den front – i er i hvert fald skrupskøre hvis i ikke allerede læser med hos lige netop hende! Og vil man endnu tættere på, har Marie netop udgivet sin første bog ved navn “NU”, hvilket i kan læse mere om LIGE HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kahlina

  Kæmpe stort tillykke Marie! Fuck hvor er det sejt gået! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig læst din blog, men nu stødte jeg lige på dig under top-listerne. Hvor er du sej sådan at skrive en bog! Det er fandme modigt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  STORT TILLYKKE. Jeg har læst din blog i så mange år. Du er en kæmpe inspiration.. Og (selvfølgelig :-)) har jeg lige forudbestilt din bog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg tror sgu det bliver forårets must have bog, og så er der ikke sagt for meget. Stolt af dig, tillykke! Glæder mig til at få fingre i den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg har fulgt dig siden du begyndte – det er så vildt at have været vidne til din enorme udvikling. Stort tillykke og klap på skulderen, det er fandme godt gået :-) Hvor er det sejt, altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Tusind mange tak, dejligt du følger med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Så er den forudbestilt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Hvis man forudbestiller den nu, hvornår bliver den så leveret? :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Efter udgivelsesdato d. 21. spril, går jeg ud fra :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor flot! Stort tillykke :) Den glæder jeg mig til at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Glæder mig til at høre, hvad du synes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE!!!!!!!! Det er virkelig den bedste nyhed at vågne op til!!!! Og den er selvfølgelig allerede forudbestilt ;-) Uuuuuhhh, hvor jeg dog glæder mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE!!!! Det er virkelig den bedste nyhed at vågne op til!!! Og den er selvfølgelig allerede forudbestilt ;-) Uuuhh, hvor jeg dog glæder mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så cool! TILLYKKE! Må eje den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Fedt, glæder mig til at læse den. Det er sejt gået – har ventet på den i lang tid ( kunne lidt mærke det ville ske en dag ), så nu bliver den ventetid visualiseret. Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind gange tillykke, Marie! Den må jeg ud og mærke på så snart, at den kommer i butikkerne. Tænker også, at det kunne være den perfekte coffee-table-book!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor fantastisk! Den må jeg sikre mig at få fat i :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!! Hvor pissesejt – den glæder jeg mig altså til at læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YESTERDAY