OLAPLEX

BLUE IN BLUE + MIAW

ecco

SPONSORERET INDHOLD: OLIVIA VON HALLE PAJAMAS || ECCO SNEAKERS

Jeg viste jer allerede mine nye ECCO sneaks her, og da jeg er typen, der gerne vil gå i høje sko, men som regel alligevel ender i sneakers, er de et perfekt valg for mig! I dag stylede jeg dem sammen med min silkepyjamas fra Olivia Von Halle, for at holde nuancen blå i blå. Jeg synes virkelig, at den blå farve på skoene er fin – og så er blå nu engang min yndlingsfarve! Hvordan ville du style de nye ECCO sneakers?

Den hurtige læser opdager måske, at der er en lille kat med på billederne – og det er altså ikke fordi, at jeg selv har fået kat – men fordi jeg babysitter for min nabo.

IMG_9949 copy

5 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLAPLEX