10 TING, JEG ELSKER I ØJEBLIKKET

BETTER IN PINK + OH! GIVEAWAY

pinky

SPONSORERET INDHOLD: OH! BY KOPENHAGEN FUR BAG 4500kr.

I har allerede set samme taske i sort på min Instagram, og den lyserøde udgave er næsten for nuttet og lækker til at ignorere. En sort taske er en klassiker, der passer til det meste, men den lyserøde version (eller rettere, vanilla cream, som farven egentlig hedder) er et helt omdrejningspunkt for et outfit, og tilføjer et humoristisk og skønt touch. Jeg synes desuden, at den blege guldnuance klæder den babylyserøde umanerligt godt. Tasken er i minkpels, og læderet er kalvelæder. Jeg tænker at style tasken alá dette:

IMG_9577 copy

OH! TASKE || CHANEL SANDALER || H&M TREND T-SHIRT || FILIPPA K JEANS

Jeg er super-stor fan af Oh! By Kopenhagen Fur, og under besøget hos showroomet, var det denne taske-model “Adina Shoulder Bag”, der først fangede min opmærksomhed: Størrelsen er perfekt – både til hverdag og fest – og så er det faktisk min kærestes favorit i min taskesamling!

Samme taske-model i sort (mood-indigo), til en værdi af 4500kr., kan du faktisk lige nu vinde på min Instagram! For at deltage i konkurrencen, skal du blot følge @ohbykopenhagenfur, reposte mit billede med hashtag #OhxMarieJedig – så deltager du altså i konkurrencen om én af de smukke tasker! Læs mere på Instagram. Helt klart en af mine sejeste giveaway her på bloggen nogensinde, hvis du spørger mig. Se den taske, der udloves herunder eller se flere detalger af tasken her:

h

2 comments

 • Elena

  Hej Marie
  Er pelsen på den meget fine taske ægte? Ved du om man eventuelt kan vinde en vegansk version?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, det er den, og det står også i indlægget faktisk. Det andet er desværre ikke muligt, så skulle den jo heller ikke være i skind :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING, JEG ELSKER I ØJEBLIKKET