THE SLINGBACKS

BALENCIAGA FALL WINTER 16/17

Untitled-1

Balenciagas nye kollektion er vist næppe gået nogens næse forbi, efter at huset fik ny kreativ direktør efter Alexander Wang – nemlig den talentfulde designer bag et andet succesfuldt brand, Vetements, Demna Gvasalia, med en super stærk kollektion fyldt med blomsterprint, tweed, skulpturelle silhuetter og vilde accessories. Jeg er helt oppe og køre over AW16/17 kollektionen, og har herover samlet mine personlige favoritlooks fra kollektionen – jeg har fået et særligt godt øje til den røde dunjakke, som jeg allerede nu må begynde at spare sammen til! Se hele kollektionen og showet herunder:

2 comments

  • do

    Det er en fin kollektion, ville bare ønske, at han ikke brugte sine clubkids-venner som modeller, så de rent faktisk kunne finde ud af, at gå en catwalk. De får det til at se meget bøvet ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SLINGBACKS