I DREAM TO WEAR

AU PAIR DREAMS…

aupair

Forleden mødte jeg Amalie, en af mine søsters veninder, på gaden, som jeg ikke havde set længe. Vi stoppede og fik os en kort sludder, hvor hun ytrede sit ønske om at rejse ud i verden, nærmere bestemt USA, som au pair, hvilket virkelig var en tanke, der også appellerede til mig, og som fik mig til at tænke:

Som I nok allerede ved, så elsker jeg at rejse – og havde jeg været et par år yngre og knap så steady omkring jobsituation, havde jeg klart rejst afsted som au pair. At havde chancen for at lære en by, en familie og et land at kende gennem arbejde er en uovertruffen mulighed. Ikke nok med at du udvikler dig som menneske og møder nye venner, så har du også muligheden for at opbygge modenhed og selvsikkerhed på en eventyrlig facon, der vil følge dig som et minde gennem resten af livet. For mig at se lyder det, at være au pair, som det perfekte alternativ til det klassiske “sabbat-” eller “fjolleår”.

Cultural Care giver mulighed for at blive au pair i USA og har værtsfamilier i hele 40 stater. Forløbet varer ét år, med gode muligheder for eventuel forlængelse af perioden. Cultural Care er Au Pair er verdens største au pair bureau. Du kan gratis tilmelde dig et informationsmøde og høre mere om Cultural Care Au Pair her.

SPONSORERET INDHOLD

4 comments

 • Jeg går i 3.g og skal være Au Pair i Paris i mit sabbatår :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg rejser selv afsted med Cultural Care d. 1/8 – vil bare lige hurtigt melde ind, at jeg virkelig kan anbefale dem! Det hele er kørt som smurt, og man er absolut ikke bare et casenummer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  At være Au pair er virkelig en oplevelse! Jeg har siden sommer været au pair i Skotland, og det er helt bestemt et af de bedste valg jeg har truffet!
  Måden man virkelig lærer et andet land at kende, på en måde man ikke ville med en uges ferie, er virkelig fantastisk – så det er en god måde at kombinere udenlandsrejse, men uden at være fuldstændig på egen hånd, da ens værtsfamilie er der til at passe på en.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR