ALFRED BRAMSEN

A SMALL PARIS DIARY

IMG_9236 copy

SPONSOREREDE LINKS: WEEKDAY TROUSERS || ZARA DRESS || FILIPPA K BOMBER || LOUIS VUITTON BOOTS || BALENCIAGA BAG || CÉLINE SUNGLASSES || ASOS EARRINGS

Verdens mindste dagbog fra min onsdag i Paris; men dog en dagbog – og tager man en smuttur til Paris, så skal der føres dagbog. Jeg var afsted med Sandra og Ilirida for at se Ole Ydes couture show på Palais de Tokyo med Arne Jacobsen Watches. Selvom vejrprognosen sagde regn hele dagen, klarede det faktisk op i løbet af eftermiddagen, og blev ret så skønt og forårsagtigt.

IMG_9332 copy

Vi fik, efter showet, lov til at kigge nærmere på de fine Arne Jacobsen urer, som modellerne bar under showet, og jeg blev særligt forelsket i dette ur i retro look med romertalsvisere og sort læderrem.

IMG_9247

Efter showet kiggede jeg lidt i butikkerne omkring Avenue Montaigne, og endte faktisk med at gøre mig hele to virkelig gode køb. Begge køb har været vist her på bloggen et par gange før, som faste dele af min uendelige ønskeliste – og den ene ting var jeg næsten i chok over endelig at finde! Kan I gætte, hvad jeg har købt? Husk at følge med på Snapchat, hvor jeg afslører den slags! (mariejedig)

IMG_9240 copy

Min ven og fotograf Victor Jones var også i byen, så jeg tilbragte eftermiddagen sammen med ham – vi var bl.a. på Ladurée (som jeg altid skal besøge, når jeg er i Paris. Dejlig mad og hyggelige omgivelser), for at spise kager og drikke cappuccino og sladre en smule. Herefter gik turen ind til Orly lufthavn, og sammen med en stor del af branchen gik turen hjem mod dejlige Danmark igen.

7 comments

 • Carina

  TASKEN! Den er FLOT. Jeg er på udkig efter den taske, jeg skal købe, når jeg om et halvt års tid er færdig med mine studier og skal ud på arbejdsmarkedet. Derfor leder jeg efter en pæn arbejdstaske, der kan indeholde en computer. Og det er svært.. Det med det pæne i hvert fald. Men den der, passer jo perfekt – hvis altså der kan være en computer i? Åh, det håber jeg (og håber, du vil svare, om der kan)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg er helt enig!
   Den kan rumme en 12″ og 11″, men ikke en 13″, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Åh, æv, min er en 13″ og forestiller jeg mig også, en evt. ny arbejdscomputer kommer til at være. Nå, jeg må lede videre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er dit indtil videre ynglingsspot i Paris? Skal nemlig til Paris i starten af maj :-)

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg er desværre ikke særlig bevandret i Paris- men når det kommer til highend shopping, er Avenue Montaigne klart en vinder :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amazing look with the cropped flares!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALFRED BRAMSEN