BACK ON BANGS

10 TING, JEG ER TRÆT AF I ØJEBLIKKET

hated

I forlængelse af mit onsdagsindlæg med “10 ting, jeg elsker i øjeblikket” (her), kommer her en mere negativ liste. Alt er ikke rosenrødt, heller ikke for en blogger:

1. At man kigger ud af vinduet, ser solskin, og derfor hopper udenfor i den tro, at man kan undvære jakken. Det kan man så slet overhovedet ikke, for det er stadigvæk hundekoldt udenfor.

2. At folk altid synes, at jeg er lavere i virkeligheden. 163 cm er altså virkelig lavt – men som i, ja, jeg ser alligevel lavere ud i virkeligheden. Åbenbart.

3. At min lejlighed ikke ryddes op af sig selv. Jeg hader, jeg gentager HADER (!) at rydde op, men kan samtidig ikke fungere i et rodet eller beskidt hjem. Hvorfor er man ikke typen, der elsker at gøre rent!?

4. At Hermés’ stel er så fucking dyrt, når man nu har besluttet, at det er dét, man allerhelst vil have. Men 2800kr. for én tallerken? Argh, det må blive i næste liv… Jeg tror bare, køber en kop i stedet.

5. At ens hår altid er on point dén dag, man skal til frisør, og man derfor overvejer, om der overhovedet skal ændres noget. Sådan har det seriøst været hele mit liv – kender I til det?

6. Sygdom. Det er det værste og kedeligste i hele verden bare at ligge og være svag og dårlig, og ikke have kræfter og overskud til noget som helst.

7. Togture. Jeg begriber ikke mennesker, der nyder turen til- og fra arbejde en time i tog. Jeg er i Næstved to gange ugentligt for at øve musical, og bare tanken om togturene gør mig dårlig.

8. En fyldt garderobe, men intet at have på. Så klassisk et scenarie – men hvordan pokker kan det være, at jeg hele tiden køber nye, smukke beklædningsdele, og alligevel aldrig har noget at tage på?

9. Flaskeautomaten i Irma. Seriøst – det tager ikke mindre end 30 minutter at aflevere 10 flasker, fordi alt skal vendes helt rigtigt og sættes ind i rette tempo. Og der er alligevel altid problemer, så en medarbejder må tilkaldes. Hvorfor er Irma det eneste sted med så dårlig en flaskeautomat (når det nu lige er det supermarked, der er tættest på mig!?)

10. Ting, der bliver væk. Jeg er ellers god til at passe på mine ting, men på det seneste, er det som om, det er glippet helt for mig! Jeg mangler nu både hårbånd, sweater og solbriller. ØV!

8 comments

 • Mit hjem er også udelukkende pinligt rent og ordentligt, fordi at jeg eksplodere, hvis det er rod. Men det er kun 10 procent pernittengryn, der vinder over den enorme, enorme foragt for at støvsuge, holde orden og skure pletter af. Jeg megamega ville ønske, jeg havde en rengøringsglad Monica Geller inden i, og ikke et mavesur kælling med roderi-fobi :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Jeg elsker at gøre rent og jeg nyder lange togture (masser af tid til at læse!) og min lokale Nettos flaskeautomat er lige så irriterende!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • misse

  first world problems.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Som så meget andet her i landet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nummer 2 er virkelig så sand! Jeg er 1.46 og får altid af vide mine billeder bedrager synet, for ser åbenbart højere ud derpå, haha!

  God fredag aften!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nummer 2! Jeg er 158 cm høj eller nok nærmere lav. Folk bliver også altid chokeret over min højde, og med en str. 34 fod, kan jeg ikke engang tage et par stilletter på, og lade som om jeg lige er en tand højere. Dorh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Nummer 3, JA! Især når min kæreste er så stor en rengøringsfreak som han er, og jeg har brug for mit kreative rod. Ikke en god kombi!

  nymaane.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK ON BANGS