BALENCIAGA FALL WINTER 16/17

10 TING, JEG ELSKER I ØJEBLIKKET

love

Det er lang tid siden min sidste “10 ting, jeg elsker”-liste, og derfor tænkte jeg, at det var på tide at genindføre indlæggene.

1. Own Me af Saint Cava. Efter at min svoger introducerede mig til denme sang (hør her), har jeg hørt den flere gange dagligt. Den er sexet, og har lige præcis dén sound, jeg bedst kan lide. Husk forresten, at I altid kan følge med på mine spillelister her: Fest, inspiration og chilleren.

2. Zootropolis. Jeg er kæmpe tegnefilm- og animationsfilmsnørd, og skulle selvfølgelig i biografen og se Disneys nyeste skud på stammen. Jeg er langt fra skuffet, og både Phille (som jeg altså var i biografen med), og jeg, var begge enormt underholdt.

3. At være i gang med musical igen. Selvom det er benhårdt og tidskrævende – hold nu kæft, hvor er det bare en forløsning at bruge krop og stemme på min yndlingsmåde igen – og hvor er det dog bare dejligt at genopdage de skønne toner fra RENT! Hvis nogle af jer er interesserede, så spiller vi forestilling d. 6., 7. og 8. maj i Ny Ridehus i Næstved.

4. Enneagrammet. Jeg har nævnt det et par gange her på bloggen før, og Enneagrammet er en persontypetest, som jeg personligt har fået enormt meget ud af – både i forhold til at lære mig selv bedre at kende, men særligt for at kunne sætte ord på mig selv, mine lyster, behov og udfordringer. Fordi Philip også kender til Enneagrammet (det er ham, der har introduceret mig), har vi altså fået et fælles sprog herom, og kan håndtere eventuelle konflikter og problematikker sammen langt bedre, end jeg nogensinde har forestillet mig eller turde håbe på. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du tage en test og lære dig selv at kende her!

5. Spænding og nervøsitet over lanceringen af min bog! Yes, jeg delte nyheden forleden (her), og jeg kan slet ikke vente til d. 27. april, hvor bogen lander i butikkerne! Forudbestil bogen allerede nu lige her.

6. Solen kommer! Jeg glæder mig umanerligt meget til, at det for alvor bliver forår i landet, men indtil videre kan jeg smile ved tanken om, at det er lyst længere, og at solen er begyndt at titte frem.

7. At se Lærkes mave vokse. Lærke er nu mere end 5 måneder henne, og jeg kan derfor se forandringer fra gang til gang! Desuden er hun begyndt at dyrke sin voksende mave, og går i strammere tøj, så denne rigtig kommer til sin ret. Jeg kan ikke vente til slut juli, hvor hun er sat til – og jeg skal være moster til den fineste, lillebitte Lilli My, som jeg allerede elsker højt.

8. Penge tilbage i skat. Særligt fordi det ALDRIG sker for mig, men nu pludselig føles som en form for lille opsparing, jeg lettere ubevist har lavet i løbet af år 2015. Det er egentlig åndssvagt at blive så glad over at have betalt FOR MEGET i skat. He he.

9. Kommende projekter! Udover bogen, har jeg mindst to andre projekter, som lanceres i år 2016, og som jeg er pissehamrende stolt af. I skal virkelig glæde jer!

10. Posy.dk, som sørger for friske blomster i mit hjem hver 14. dag. Det er eddermame smart ikke at skulle tænke så meget over dét, når man nu, som jeg, elsker at have friske blomster stående fremme!

BILLEDER FRA TUMBLR

10 comments

 • Camilla

  Vi var brugt utallige timer her hjemme på at diskutere enneagrammet! Jeg er ærke 1’er, med to kæmper vinger, haha. Det er fedt, at andre også elsker det, for mine venner synes desværre, det er uinteressant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er også 4’er! Det overrasker mig ikke engang, at vi er samme, selvom vi er meget forskellige (tror den største forskel er, at du er så ekstrovert, mens jeg er introvert). Godt nok har jeg ikke 3’er vinge, men stadig.
  Det er ret sjovt, at du er begyndt at gå op i det, for min far og min onkel (der begge er, øh, meget stærke personligheder, min onkel som 3’er med 4’er vinge, min far som uudholdelig 1’er, hehe) fortalte mig om det, da jeg gik i 8. eller 9. klasse (går på universitetet nu, så det er et stykke tid siden), og jeg lærte VIRKELIG også meget om mig selv. Specielt ting, jeg før skammede mig en smule over at indrømme, og man kan næsten genkende sine “symptomer”, når man så har det dårligt og viser den dårlige side af ens personlighed, hehe – eller omvendt, når man har det godt, selvfølgelig. Det er bare ret sjovt at læse, at andre mennesker kender om det, når det altid har været noget, min far og onkel talte om. ^u^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvilke typer var i din top tre, da du tog ennegrannet? Jeg fik type 5 (the investigator) med flest point med type 2 & 6 som stærkeste efterfølgere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg er klart en 4’er med 3’er vinge. Og så et lille touch af 8’er (som min far, hehe)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvilken type er du Marie? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A&I

  Jeg har aldrig være inde og se et musical men sjovt nok er jeg også på udkig efter en forestilling man kan se.
  Skal klart tjekke den forstilling ud i Næstved!

  xx // Afza
  http://bloodxblack.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvad med Briggs Meyer/Jung-typologien? Den synes jeg personligt er endnu mere brugbar end enneagrammet. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den kender jeg også – det var faktisk denne persontypetest, der først fangede min interesse – men med tiden har jeg fundet ud af, at Enneagrammet er et langt mere brugbart redskab for mit vedkommende :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg er også meget optaget af eneagrammet! Det er skræmmende så meget man kan identificere sig med ‘sin type’. Her den anden dag faldt jeg over en side, hvor man kunne se dynamikken mellem de forskellige typer, hvis de er i et forhold sammen. Det passede uhyggeligt godt – både når jeg læste om min og min kærestes typer sammen, men også når jeg læste om min og min eks-kæresters typer sammen. Ved sidstnævnte kunne jeg ikke tænke andet end ‘ja – det var derfor det gik galt’. Hvis det kunne have interesse fandt jeg det nederst på den her side https://www.enneagraminstitute.com/type-1/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALENCIAGA FALL WINTER 16/17