NUDE BLADE

YELLOW AND DENIM

Untitled-1

TOTEME JEANS (similar) || MARYAM NASSIR ZADEH TOP (similar) || CELINE SHOES || ASOS EARRINGS

Så er jeg officielt hjemme, enddog med en smule jetlag. Toppen her er forrresten fra mit besøg hos MNZ butikken i Nw York, og jeg har fundet et glimrende og billigere alternativ her. De fine, men lidt dyre, Totême jeans, har jeg også fundet et billigere alternativ til her.

Disse dage kommer til at gå med at pleje mig selv med god mad, hygge og kærlighed – men selvfølgelig også med arbejde og møder. Jeg har nævnt det før, men jeg er i gang med de absolut sejeste projekter, måske de sejeste i min karriere nogensinde, og to af disse bliver lanceret/released allerede i foråret. Det føles så sindssygt at være i gang med så store projekter, og pludselig at kunne se enden. Stay tuned!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ASOS OG INDEHOLDER AFFILIATE

9 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUDE BLADE