GOING TO NEW YORK!

X JEWELLERY EVENT I ODENSE!

xjewellery

Jeg er endnu engang stolt ambassadør for X Jewellery, og denne gang har jeg to fantastiske nyheder til jer: Jeg kommer nemlig til henholdsvis Odense og Århus i forbindelse med mit ambassadørskab! Første event foregår i Rosengårdscenteret d. 25. februar fra 17.00-19.00 i Trollbeads Concept Store.

Jeg garenterer, at det bliver en fantastisk hyggelig aften, hvor der vil være bobler, snacks, hygge, en personlig fortælling fra mig om mine favorit links fra X Jewellerys kollektion – og en workshop, hvor der kan vindes et armbånd. Desuden får man en gratis lås med ved køb af et armbånd på aftenen! Jeg vil selvfølgelig desuden stå til rådighed for stylingtips eller bare en snak hele tidsrummet.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED X JEWELLERY

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING TO NEW YORK!