SUNGLASSES PROMOTION CODE

TINY DANCERS (ONCE AGAIN)

Endnu et par perleøreringe fra Céline! Jeg fortrød hurtigt købet af de lidt vovede, grønne Céline øreringe, og byttede dem derfor til disse, mere konservative af slagsen i sort. Jeg er allerede rigtig glad for dem, så det var skønt, at det kunne lade sig gøre. Kan I lide disse, eller var I mere til de grønne?

CÉLINE EARRINGS

18 comments

 • […] Her blev der selvfølgelig hentydet til den grønne version af den sweater, som jeg lige havde puttet i kurven i sort. Og ja, så røg den grønne med også. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde kommer til at bruge den igen, men lige nu er jeg ret glad for den. Og jeg ville gerne sætte den sammen med disse øreringe. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Priscilla

  Ha ha.. Ja, selvfølgelig mente jeg KaDeWe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Priscilla

  Ha ha.. Ja, selvfølgelig mente jeg KaDeWe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  Hvad hedder modellen på disse øreringe? Og hvor købte du dem? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ved det desværre ikke… I Stockholm.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Priscilla

  Har lige købt mig et par dot! Så fine;) Prøv kontant Celine i Kadawee, hvis du er interesseret. De sender.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Priscilla

  Har lige købt mig et par dot! Så fine;) Prøv kontant Celine i Kadawee:)) hvis du er interesseret. De sender.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Priscilla

  De er så flotte. Kunne også godt lide de grønne. Ledte du ikke efter Celine dot øreringe på et tidspunkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak! Jo, gør jeg stadigvæk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke

  Godt valg! De sorte ser efter min mening langt mere eksklusive ud end de grønne. Smukke, smukke, smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så inspirerende Marie! Jeg er mest til de sorte!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNGLASSES PROMOTION CODE