TOTÊME DENIM

“THE MODEL”

Filmen The Model er på alles læber lige nu, og jeg forstår godt hvorfor: Når man vælger at sætte en så fremtræden og fantastisk smuk frontfigur i et cast, som Maria Palm, så sker der ting og sager. Jeg har været spændt på at se filmen siden det rygtedes i København, at den skulle indspilles – og jeg blev henrykt over at få muligheden for at komme med til forpremiere og anmelde filmen, som har “almindelig” premiere d. 11. februar.

Jeg tog Anne under armen, og troppede op i min yndlingsbiograf Dagmar i går, spændt på at se filmen. Og vi var begge meget underholdt:

Maria Palm spillede en meget overbevisende Emma – og hendes indlevelse bar filmen fantastisk flot. Man har sikkert, efter at have set traileren, en formodning om, hvor filmen bærer henad – men plottet var fyldt med overraskelser, og uventet drama undervejs. Man levede sig ind i karaktererne, følelserne og historien – og det føltes nærmest som om, man selv var med på rejsen. Flere steder i filmen får man helt ondt i maven af medlidenhed med hovedpersonen Emmas situation, og samtidig drages man af de smukke klip, den fascinerende branche og det dramatiske plot. Helt klart en anbefalelsværdig film – ikke bare som historie, men som oplevelse. Læs mere om filmen her!

I har lige nu chancen for også at komme ind og opleve The Model: Jeg udlover nemlig 2 sæt biografbilletter á 2 stk. – det vil altså sige, at der vil være hele to heldige vindere, der hver får 2 billetter til The Model! For at deltage, skal du blot smide en kommentar til dette indlæg med dit navn og email. Vinderene annonceres d. 15. februar og får direkte besked. Held og lykke!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED NORDISK FILM

themodel

393 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOTÊME DENIM