FRIDAY WEAR

OH! WHAT A FURRY FRIEND!

oh

Kopenhagen Fur ringer nok en klokke i de flestes ører; da de med deres fantastiske kvalitets minkskind står for størstedelen af den globale handel med råskind. Pels har længe været en del af min garderobe, og ligesom de fleste af jer, tænker jeg selvfølgelig over, hvad jeg støtter op om, og her kommer man som regel lidt i klemme, når pels er emnet. Kopenhagen Fur er dog en virksomhed som anerkender dette og som udelukkende sælger skind fra lande med regulering indenfor dyrevelfærd. I kan læse mere på Kopenhagen Fur’s hjemmeside her.

Indlægget her handler dog slet ikke om auktionshuset Kopenhagen Fur, men om deres “lillesøster” Oh! By Kopenhagen FurOh! By Kopenhagen Fur er et accessory brand, som netop nu er klar med en ny kollektionen, som jeg personligt er kæmpe fan af! Kollektionen fra Oh! består af tasker og charmes i skind med detaljer af pels fra Kopenhagen Fur, hvilket gør kollektionen mere økonomisk tilgængelig og mere ungdommelig. Jeg var så heldig at få lov til at se alle styles i Oh!’s showroom for et par uger siden, og alt er absolut lige så lækkert og smukt, som det syner her. Kvaliteten er upåklageligt god, og der er tænkt over alle detaljer i designet.

Min favorit fra kollektionen fremgår af ovenstående kollage – og er den smukkeste skindtaske med pelsdetaljer – samt et af de velkendte charmes, selvfølgelig – her er Hugo favoritten hos mig. Alle taskerne kommer til salg online og i butikker d. 1. marts, nogle af dem er sågar allerede online lige her, og allerede nu kan du få fat på de seje charmes her.

Som led i lanceringen af ny kollektion, har Oh! lavet denne vildt seje kampagnefilm, som jeg allerede nu har set cirka 10 gange – og jeg kan kun anbefale jer at gøre det samme!

SPONSORERET INDHOLD

9 comments

 • Jeg kan stadig ikke vænne mig til at kalde det Kopenhagen Fur. I mit hoved vil det altid hedde “Pelsen.”

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er ret glad for, at du tænker over dyreetik i forbindelse med dine køb. Jeg har længe ville spørge dig, om du også tænker på miljøet i forhold til når du shopper ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, det gør jeg selvfølgelig – jeg køber også primært secondhand, hvis jeg kan komme til det, og økologiske basisvarer – både i garderobe og køleskab :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Så på facebook at du brugte ambassadør om dig selv. så hvad betyder det at være ambassadør? KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er et længerevarende samarbejde, som ofte indeholder flere forskellige elementer :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hej Marie,
  Hvad hedder den skrifttype dine overskrifter er skrevet med? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A&I

  Virkelig classy taske! Perfekt til at pifte et outfit op!

  xx // Afza
  http://bloodxblack.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY WEAR