TOTEME DENIM PART 2

NUDE BLADE

Lige siden, jeg solgte min bourdeaux Céline Blade taske (altså denne her), har jeg fortrudt salget: Den slags hænder jo, når man køber og sælger, som jeg gør – men jeg nåede dog at erfare, at det var den perfekt taske til hverdagsbrug, som sågar kan indeholde en 12″ MacBook og har regulerbar strop, hvilket kun gør den endnu mere ideel! Jeg har altså siden salget søgt tasken, men i en ny farve, for at prøve noget andet – og så stødte jeg på denne helt fantastiske nude nuance, endda i en mere slidstærk skindtype, der kan tåle lidt mere – og min lykke var gjort! Så skal der bare investeres i ny computer.

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOTEME DENIM PART 2