I DREAM TO WEAR

NEW YORK PART 1

nyfw

SAKSPOTTS KNIT || LEVI’S JEANS || CÉLINE SUNGLASSES || LOUIS VUITTON BOOTS || LOUIS VUITTON BAG || ASOS HOOPS

Torsdagen gik primært med at rejse, og jeg blev seriøst så syg af turbulens under landing, at jeg kastede op. KASTEDE OP! Men vi nåede frem til New York trætte – men glade. Vi checkede ind på hotellet Dream Midtown, og om aftenen spiste vi middag på Public i Soho. Herefter var det lige hjem på hovedet i seng!

Jeg er, som sagt, afsted med Maybelline teamet, og bloggere fra henholdsvis Norge, Sverige og Finland. Fra Danmark er jeg afsted med Ilirida og Julie fra This Way, de skønneste og sødeste piger, som jeg virkelig nyder at tilbringe tid med. Teamet betyder virkelig alt for en oplevelse som denne.

Fredag morgen spiste vi morgenmad på hotellet, og drog herefter mod Downtown for at se Yigal Azrouel showet, som var en superfin oplevelse. Efter showet tog de to andre danske piger og jeg videre for at drikke en kop kaffe og kigge i butikker. Jeg gjorde mig et ret fint køb i Chanel, som jeg glæder mig til at vise jer! Senere tog vi mod Midtown igen, og spiste avocadotoasts på Le Pain Quotidien. Om aftenen var der cocktail party med selveste Gigi, som er Maybellines kampagnemodel – en ret storslået oplevelse!

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR