A HAIRY MIRACLE

MNZ STORE

mnz

I husker måske disse sko fra Maryam Nassir Zadeh, som jeg bestilte for et halvt år siden – og som jeg anbefalede en highstreet udgave af her. Jeg er kæmpe fan af brandet, butikken og æstetikken bag MNZ, og da jeg endelig kom til New York, var det selvfølgelig et naturligt pitstop for mig. Jeg forelskede mig i samtlige styles, og endte også med at købe en lille ting, som jeg viser jer senere hen. Også deres produktbilleder er enormt inspirerende, synes jeg – og jeg har samlet et par af mine favoritter her. Besøg shoppen her, men husk, at det kommer told på eventuel bestilling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A HAIRY MIRACLE