ALWAYS IN STYLE

MAYBELLINE FALSIES PUSH UP DRAMA

For et par måneder siden filmede jeg, i samarbejde med Maybelline New York, kampagnefilm for deres nye Falsies Push Up Drama Mascara. Ideen med mascaraen er, at den er mindst lige så god som falske øjenvipper – og dette testede vi med et virkelig positivt resulatet, hvilket også fremgår af videoen herover.

Testen blev udført sammen med tre andre bloggere; en fra Norge, en fra Sverige og en fra Finland – og det var nogle super hyggelige dage med god stemning! Jeg er simpelt hen så pavestolt over at være ambassadør for et så sejt, internationelt kosmetikbrand. Se billeder fra dagen og behind the scenes her.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED MAYBELLINE NEW YORK

6 comments

 • Stine

  Wow! Den må jeg hellere få fingrene i! Jeg elsker det ekstra falske øjenvipper giver, men Gud hvor er jeg bare dårlig til at sætte dem på og det tager altid minimum 30 minutter at få et par på, bare sådan nogenlunde.
  Hvis den mascara virker, er jeg virkelig fan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  For fanden Marie, altså ! Denne video er på mange måder med til både, at vise hvor fin din personlighed virker til, at være – men også, at du (nok) om et par år har fået en international karrierer. Jeg synes virkelig, at du har god grund til, at være stolt af dig selv – for du er sgu kommet ret langt, bare på få år! Hav en dejlig uge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Mange tak, det er jeg mega glad for <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker video, kan du fortælle mig hvor din bluse er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALWAYS IN STYLE