DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

INSTAGRAM LATELY

instagframlately

Det sidste stykke tid er der sket en hel masse ting og sager for mig. Jeg har været et smut i New York, og er kommet hjem til en hel masse arbejde af forskellige typer:

1. I Kastrup Lufthavn iført oversize skjorte fra Weekday, armbånd fra X Jewellery og med min pasholder med initialer fra My My Copenhagen med mig. Jeg drømmer om at investere i Louis Vuittons udgave!

2. På skydning med Maybelline i New York i forbindelse med deres nye foundation – makeup af Gitte Guldhammer og hår af Lizzie Arneson. Babyhår er det nye pandehårt, åbenbart! Skydningen gik over al forventning, og jeg glæder mig til at dele resultatet med jer.

3. Til Maybelline fest i New York iført Chanel taske samt bluse og jeans fra H&M Trend.

4. Til middag med teamet i New York på PUBLIC i Soho – kan klart anbefales. Her iført hvide læderbukser fra H&M Trend, skjorte fra Clouds og Louis Vuitton taske.

5. Efter en morgen med shows i NY og en kaffe med de to søde, danske piger, jeg var afsted med, gjorde vi pitstop i Soho for at kigge på butikker. Her er jeg hoppet i en Sakspotts trøje, Levi’s jeans, Louis Vuitton støvler samt taske og Céline solbriller.

6. Et andet look fra Maybelline-skydningen sammen med Julie (t.h.) og Ilirida (t.v.) – jeg er her iført Sakspotts top, Céline øreringe og H&M Trend bukser.

7. Min veninde Shira og jeg på Condessa forleden aften. Jeg er iført top fra Totême og øreringe fra ASOS.

8. Den smukkeste taske fra Louis Vuitton, som jeg forelskede mig lidt i, da jeg besøgte butikken forleden. Jeg fik dog faktisk købt en anden ting, som jeg har ønsket mig LÆNGE, og glæder mig til at vise jer. Kan I gætte hvad?

9. Hjemme igen – her i H&M Trend bukser, Totême top og Céline sko.

10. Under skydning af “The List” med Fashion-Post, iført sæsonens IT-støvler, her i brun ruskind, fra J.W. Anderson. Støvlerne er desværre bare til låns – men jeg kunne godt overskue at investere i et par i sort eller mørkeblå læder!

16 comments

 • Ida Raaby

  Hvad hedder modellen på dine Céline solbriller? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du er helt overdrevet smuk på det billede med “babyhår”!!!!!!!!! Hvis bare jeg kunne se halvt så godt ud med mit ustyrlige babyhår, som du gør her, ville mit liv være fuldendt (næsten da haha). Så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, tak, hvor er du sød! Du skal glæde dig til at se det endelige resultat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beli

  jeg er VILD med dit nye “jeg” !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A&I

  Jeg er vild med Louis Vuitton tasken!

  xx // Afza
  http://bloodxblack.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvor har du købt din smukke Clouds skjorte, og hvad kostede den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   I Nué, den var nedsat fra 1800 til 1150kr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jana

  Hej Marie,
  Er det længe siden du har købt din pasholder? Jeg synes ikke jeg kan finde den – har du måske et direkte link?
  Tak for god læsning

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det var faktisk en gave, desværre 2 år gammel :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love your bag collection!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  “Den smukkeste taske fra Louis Vuitton, som jeg forelskede mig lidt i, da jeg besøgte butikken forleden. Jeg fik dog faktisk købt en anden ting, som jeg har ønsket mig LÆNGE, og glæder mig til at vise jer. Kan I gætte hvad?”
  -Et par rød/sorte monogramstøvler???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   DESVÆRRE! De er mega udsolgt, og jeg græder over det! Hehe. Men godt gæt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL