DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

INSTAGRAM LATELY

instagframlately

Det sidste stykke tid er der sket en hel masse ting og sager for mig. Jeg har været et smut i New York, og er kommet hjem til en hel masse arbejde af forskellige typer:

1. I Kastrup Lufthavn iført oversize skjorte fra Weekday, armbånd fra X Jewellery og med min pasholder med initialer fra My My Copenhagen med mig. Jeg drømmer om at investere i Louis Vuittons udgave!

2. På skydning med Maybelline i New York i forbindelse med deres nye foundation – makeup af Gitte Guldhammer og hår af Lizzie Arneson. Babyhår er det nye pandehårt, åbenbart! Skydningen gik over al forventning, og jeg glæder mig til at dele resultatet med jer.

3. Til Maybelline fest i New York iført Chanel taske samt bluse og jeans fra H&M Trend.

4. Til middag med teamet i New York på PUBLIC i Soho – kan klart anbefales. Her iført hvide læderbukser fra H&M Trend, skjorte fra Clouds og Louis Vuitton taske.

5. Efter en morgen med shows i NY og en kaffe med de to søde, danske piger, jeg var afsted med, gjorde vi pitstop i Soho for at kigge på butikker. Her er jeg hoppet i en Sakspotts trøje, Levi’s jeans, Louis Vuitton støvler samt taske og Céline solbriller.

6. Et andet look fra Maybelline-skydningen sammen med Julie (t.h.) og Ilirida (t.v.) – jeg er her iført Sakspotts top, Céline øreringe og H&M Trend bukser.

7. Min veninde Shira og jeg på Condessa forleden aften. Jeg er iført top fra Totême og øreringe fra ASOS.

8. Den smukkeste taske fra Louis Vuitton, som jeg forelskede mig lidt i, da jeg besøgte butikken forleden. Jeg fik dog faktisk købt en anden ting, som jeg har ønsket mig LÆNGE, og glæder mig til at vise jer. Kan I gætte hvad?

9. Hjemme igen – her i H&M Trend bukser, Totême top og Céline sko.

10. Under skydning af “The List” med Fashion-Post, iført sæsonens IT-støvler, her i brun ruskind, fra J.W. Anderson. Støvlerne er desværre bare til låns – men jeg kunne godt overskue at investere i et par i sort eller mørkeblå læder!

16 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL