PERFECT BASICS FOR MEN

DIAMONDS ARE A GIRL’S BEST FRIEND

JEWLSCPH DIAMOND EARRINGS

I morges var jeg forbi Mai Manniches butik JEWLSCPH på Blegdamsvej for at tage et kig på de smukke, juvelbesatte smykker. Der er bare ét eller andet over diamanter, som kan få mit hjerte til at banke hurtigere – og hos JEWLSCPH blev mit hjerte nærmest overstimuleret. Det første smykke, jeg fik øje på, da jeg trådte ind i den smukke butik, var ovenstående øreringe, som jeg med det samme følte en form for tilhørsforhold til.

Med diamanter ved man på forhånd, at det skal være en form for investering, og derfor også et klassisk piece – og disse øreringe balancerer perfekt mellem en retro charme og moderne vibe. De kan både bruges til en simpel, hvis T-shirt, eller til en pæn kjole – og derfor var jeg også nødt til at have dem. Diamanter er svinedyre, men går heller ikke af mode på samme måde som andre items. Disse er i sterling sølv og 14 karat guld, med diamanter og røgtopas (de store sten). De er umanerligt smukke, og skal selvfølgelig følge mig forevigt!

Desuden har JEWLSCPH smykker i mange forskellige prisklasser, og der er derfor muligt at finde noget til enhver smag (og pengepung). Der var desuden så god betjening i butikken, og en god ro til at udvælge, prøve og få vejledning om de forskellige smykker, diamantkvaliteter, stilarter osv. En rigtig rar oplevelse. Med rabatkoden mariejedig er der lige nu 20% rabat at hente på alle items hos JEWLSCPH, så hvis der skal investeres i diamanter, er det nu, tøser!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED JEWLSCPH

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT BASICS FOR MEN