FONNESBECH SS16

CALVIN KLEIN #THE2OFUS

Untitled-4

Man er stærkest sammen med andre: Om det er familien, vennerne eller kæresten – men uanset hvad står man bare stærkest sammen. Calvin Kleins nye unisex duft CK2 forener det bedste fra kvinder og mænd, legemliggør det spændende ved livet, og hylder den diversitet, der præger forholdet mellem to mennesker.

Selve ideen om en unisex duft er noget af det mest sexede, jeg overhovedet kan forestille mig. Der er bare ét eller andet usædvanligt lækkert ved at dele parfume med sin kæreste – men for mig har det førhen været svært at finde en unisex duft, som jeg rent faktisk kunne lide, og ikke synes var for maskulin. Calvin Kleins CK2 er, uden sammenligning, den bedste unisex duft, jeg nogensinde har oplevet. Den er ren og sensuel, og jeg vil selvfølgelig dele duften med min skønne kæreste.

SPONSORERET INDHOLD

2 comments

  • Melissa

    Hey Marie! Hvor har du købt den lækre t-shirt henne?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FONNESBECH SS16