SILVER AND PEARLS

ALWAYS IN STYLE

ellos

LEVI’S JEANS 899kr. || ADIDAS SWEATSHIRT 449kr.

Jeg føler mig overordentligt godt tilpas i ovenstående: Simple og seje styles, der har holdt aktualiteten i ikke mindre end 20 år – hvor vildt er dét lige? Jeansne her er efterhånden ikke blot en klassiker i modebilledet, men også i min garderobe, da denne stort set ikke indeholder andre modeller. Disse har den perfekte blå farve, og er faktisk ikke engang købt vintage, men fra ny af, for det helt rigtige fit. Sweatshirten er også lidt af en klassiker, og kan både bruges til hverdag, eller på en grå søndag med bare ben og hyggesokker.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED ELLOS

17 comments

 • Trine

  Rigtig lækkert outfit! Jeg vil købe bukserne i den farve du har, de er så fede! Jeg overvejer desuden at købe dem i farven sunset trail som jeg har set på levis hjemmeside. Men er virkelig i tvivl om de er Mega grimme eller om de er pæne, må jeg spørge dig til råds? (Du er meget bedre til at finde cool tøj end jeg skal jeg sige dig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma

  Modellen hedder 501 CT. Hvad er forskellen på 501 og denne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækkert afslappede outfit :D
  Xx Blue Ducklings
  http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej. Jeg tænkte på hvilken version af photoshop du bruger? Jeg ved ikke om jeg skal vælge den som hedder “fotografering” eller “enkelt app”. Jeg vil gerne i gang med at bruge photoshop, og jeg vil gerne have en version hvor det både er muligt at redigere, og sammensætte (collager) billeder. Jeg håber, at du kan hjælpe. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det ved jeg faktisk ikke, men den store udgave i hvert fald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Hvordan er bukserne i størrelsen, og hvilken bruger du her på billedet? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Almindelige – disse er en 26 og lige det største til mig. Er normalt en 24/25.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Hvordan er bukserne i størrelsen, og hvilken har du dem i her? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Er trøjen lille eller stor i str? Du er meget fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er du lækker Marie! Hvad størrelse har du trøjen i? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SILVER AND PEARLS