NEW HAIR DO?

ZEBRA

Untitled-1

CELINE SHIRT || WEEKDAY TROUSERS || MADS NØRGAARD TOP || LOUIS VUITTON EARRINGS || LOUIS VUITTON BOOTS

I dag har Phille og jeg tremånedersdag, og jeg tænker, at vi skal bruge dagen i hinandens selskab med hygge og lidt tiltrængt afslapning efter nogle intense dage. Modeugen er lige om hjørnet, og det kan mærkes på skemaet!

Billederne her er fra forleden, hvor jeg altså var hoppet i zebraskjorten åbenstående for et afslappet touch, og bukser med svaj.

Og så kan jeg lige blære mig med, at jeg vandt “Årets Gazelle” ved Bloggers Delights 5års fødselsdag i går. “Årets Gazelle” er den blog, der har udviklet sig mest det sidste år – og det er sågar bloggerene selv, der har stemt, så jeg er virkelig stolt og beæret! Nu skal mine tømmermænd lige plejes lidt, inden jeg teamer op med min bedre halvdel. God søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW HAIR DO?