GOING BLACK

NEW HAIR DO?

hair

Okay, jeg vil VIRKELIG gerne have en ny frisure snart. Dette her er simpelt hen for kedeligt, og jeg er enormt utålmodig, når jeg først får en sådan idé. Processen med at gro min naturlige hårfarve ud er ret ligegyldig, når mine spidser er så hærgede efter afblegning. Derfor skal der snart ske noget, og ovenstående billeder er inspiration til min nye frisure. Jeg ønsker stadigvæk, med tiden, at gro mit hår langt, men det kræver, at jeg får klippet det slidte af. Kan I anbefale en god frisør? Jeg er ikke blevet klippet hos en frisør i godt fire år, så det skal virkelig være én, der kan sit kram – for jeg er super sensitiv omkring mine lokker!

35 comments

 • Cecilie Nørgaard

  Mugshot er også en utroligt god frisør! Den bedste service og de sødeste mennesker. Kan klart anbefale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hvad blev det til med håret søde Marie? Fandt du en frisør? Er spændt på at høre mere. elsker din blog. knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ja, jeg skal klippes i morgen – mere info følger, woop!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Jeg har set dit hår nu. På snap

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annsofie

  Enten KIMOLI på Vesterbrogade eller MIE hARRITZ fra studio CIM MAHONY. Seriøst Mie er en magiker. Det er ikke gratis (nok dyreste klip i universet) men jeg lægger min mønt der fremfor alle andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Alexandra Salon på Vesterbrogade 133 kan virkelig sit håndværk – indehaveren er super dygtig og MEGET nøje om at klippe håret som man vil have det. Kan varmt anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan VARMT VARMT VARMT anbefale min dygtige og søde frisør Siff, som arbejder hos Nuwell på Amagerbrogade.

  Det er en organisk og miljøvenlig frisørsalon. Spørg efter Siff. Hun er intet mindre end fantastisk, og har ordnet mit hår de sidste 5 år. Ingen andre må røre mit hår – punktum.

  Web – http://nuwell.dk

  Facebook – https://www.facebook.com/Nuwell-282096281958276/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Kan også anbefale Nuwell på Amagerbrogade. Super dygtige alle sammen!! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Reno blvd. På Gråbrødretortv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Pernille hos “Hos Nielsen” som ligger på Nørrebro og er en økologisk lille frisør. Så hyggeligt! Og de har kun et par enkelte kunder ad gangen, for virkelig at sætte tid af til dig. Jeg føler mig meget forkælet. Det er rart :) Meget anbefalelsesværdigt. En klip koster omkring 600 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Uden tvivl søde Michael hos Nasty and Gross!!! Han er så sød og forkæler alle sine kunder helt vildt meget :D det kan dog være svært at få en hurtig tid, da hans kalender altid er fuldt booket, men du er måske rimelig fleksibel med tidspunkt på dagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Michael Avenue er min varmeste anbefaling. Find ham evt. på instagram under samme navn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har du overvejet at få lavet nogle tynde/naturlige striber i samme farve som din naturlige farve? Man ser mere at håret er slidt, når det er lyst, så striberne kan måske hjælpe lidt. Det ændrer dog ikk på, at du synes det trænger til en klipning, men så kan du måske nøjes med spidser, hvis du ønsker at gro det langt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Nej, vil ikke have lavet noget som helst farve lige nu. Måske det kommer senere, men lige nu holder jeg mig helt fra kemi :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Henriksen

  Headquarters på Odensesgade 22, Østerbro. Hanne har arbejdet mange år i Paris, og er blevet oplært af de bedste!
  Hun er super dygtig og ikke alt for dyr :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har selv haft samme problem som dig – afbleget hår der skriger efter fugt og pleje og lige meget hvor mange produkter man putter i, bliver det aldrig helt godt… Jeg tog til sidst forbi Salon Lysebjerg der ligger i Næstved og bestilte en tid hos Maria. Og hold da op! Det er den ultimative bedste service jeg nogensinde har fået! Maria har virkelig styr på hår og hun er passioneret! Jeg er vild med hendes ærlighed og så giver hun virkelig råd der virker! Mit hår har aldrig været sundere og pænere og jeg får nu komplimenter fra familie og venner. Gør dig selv den tjeneste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Alle frisørerne hos Stuhr er værd at anbefale. Har selv prøvet forskellige frisører i deres salon i hhv. Lyngby og i Frederiksberg Centret. Jeg har alle gange været tilfreds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KTA

  Synne, som ligger på Pilestræde 27.
  Hun er den bedste frisør jeg længe har prøvet, min mor, søster, moster, mormor, veninder og jeg selv bruger hende.
  Kan klart anbefaldes! Efter min mening, Københavns bedste frisør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Wooma – bedre frisørsalon findes simpelthen ikke! Jeg bliver selv klippet hos Neel Boje, hun er så sød og dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  beritchristensen.com

  Gothersgade 135. Virkelig dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ta’ ind og bliv klippet af Betty fra Saco Hair!! Hun er den dygtigste frisør jeg nogensinde har prøvet!! – især når det kommer til klipning så kan hun virkelig sit kram!! Jeg rejser ofte til kbh fra jylland fordi jeg kun vil klippes og farves af hende! Lov mig, at du virkelig overvejer hende! :) Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freshta Fana

  Salon My Heniksen på rolighedsvej Frederiksberg er begge frisører fantastisk kompetente og super søde! My tager i princippet ikke nye kunder ind men det værd at forhøre sig om. :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  RØD! Med fald og pandehar. Det er min frisure, og jeg er overbevist om at den vil klœde dig også hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline U

  Gun-Britt Coifurre!!! Uden tvivl det bedste sted jeg længe har været. De er super søde og ekstremt professionelle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg kan varmt anbefale Sidse Kloborg, der har salon på Østerbro. Hun er den dygtigste frisør til både klip og farve jeg nogenside har prøvet – har brugt hende i godt 6 år nu og mit engang-slidte- platinblonde hår er i dag sundt og naturligt. sidsekloborg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ulrich Lovén i Bagerstræde – lidt dyr, men uovertruffen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line priess

  Pernille Jensen, som arbejder hos Dennis Knudsen er den aller dygtigste og den eneste, der får lov at ordne mit hår! Hun kan sit kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Cille fra Hartmann & Schaefer i Ravnsborggade på Nørrebro! .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.G.

  Hvor har du fundet billederne, kan du linke? Frisurene er super flotte, så spring ud i det. Jo mørkere hårfarve man har, jo mere bleg kommer man til at se ud (hvis man nu er til det).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Thomas der har guruhair. Han er virkelig god. Prisen er fair og han taler ikke ørene af en-som visse frisører har tendens til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Nuray fra Coiffeur N i Randers er den eneste, der får lov til at røre mit hår… Jeg bor i Aarhus, men tager gerne til Randers for at få hende til at udføre sin magi.. Hun lytter og kan virkeligt sit kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Skal du ikke have Angelina Jolies hår i Girl Interrupted hår? Det ville se virkelig cool ud til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg bliver altid klippet hos Ellegaard Hairfactory som ligger på Gammel Kongevej, tæt på søerne.
  Det er ret dyrt (600+ kr) for en klipning. Jeg har aldrig gået utilfreds derfra, så jeg vil klart anbefale salonen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Simone R hos Gun-Britt coifurre, der er lang ventetid, men det er det værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING BLACK