LILLA STRIK FRA BALENCIAGA

MIN NYTÅRSAFTEN

nytår

Jeg havde simpelt hen den dejligste nytårsaften, og dette takket være en række faktorer, jeg her vil gennemgå. Jeg håber, at I kom lige så godt ind i det nye år, som jeg!

SETUPPET: Seks af mine allerbedste og kæreste venner og veninder (Lærke, Kristoffer, Steffen, Ann-Sofie, Anne og Michella) kom forbi til Dronningens nytårstale og bobler kl. 18. Af mangel på spisebord havde jeg smækket en dør med dug over et par bukke, haha. Herefter spiste vi 4-retters middag, og legede en udfordringsleg, jeg havde forberedt. Vi fik også spillet et andet spil; og selvfølgelig danset en del. Kl. 23.00 tog folk til forskellige større fester og arrangementer – jeg tog med to skønne piger til Nørrebro, hvor Philip var til fest med sine venner, og hoppede ind i det nye år sammen med ham. Vi dansede og snakkede til kl. 04.00, og endte med at gå hjem, fordi det ikke var muligt at få transport. 

MADEN: Maden havde vi bestilt hos KöD, og bestod af fire super lækre retter, der var fortilberedt så vidt muligt, og som lynhurtigt blev gjort klar. Bonus var, at vi kun kunne spise halvdelen af kalvestegen, så der er gode rester tilbage. Hehe. Tror, jeg laver en thaisalat eller en sandwich i aften med brug af resterne! Læs om hele menuen her.

OUTFITTET: Jeg havde mit nye velourjakkesæt fra Topshops overlinje “UNIQUE” på, sammen med en corsagetop fra Warehouse, høje ruskindssko fra Gardenia og øreringe fra Chloé.

MAKE-UPPEN: Jeg kom frem et simpelt, klassisk og lidt sexet look, med en let winged eyeliner, masser af mascara, optegnede bryn, markerede kindben og mørkerøde læber. Anvendte produkter: Chanel foundation,  The Bodyshop solskinspudder, Maybelline eyeliner, Maybelline mascara, Maybelline brynmascara, Maybelline læbestift.

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE

4 comments

 • S

  Elsker selskabslege! Til julefrokosten havde vi facebook-bingo, hvor man gik tilbage og fandt gamle facebook statusser fra 08/09 og den der først kunne gætte, hvem der havde lavet statussen måtte vælge hvem, der skulle drikke eller vælge et “frikort” at gemme til når man selv blev valgt. Så pinligt på den sjove måde!

  Lyder til I også har haft jer en skøn aften og er kommet godt ind i det nye år :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for den bedste aften skat.
  Elsker dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLA STRIK FRA BALENCIAGA