MIU MIU ON SALE

INSTAGRAM LATELY

kollage
1. Refil på mine yndlingsduftlys fra Laboratory Perfumes. Her ovenpå Enneagrammet-bogen, skrevet af min svigerfar, og nærmest det eneste, jeg læser om i øjeblikket!

2. På vej på Nebbiolo med gode veninder iført Designers Remix top, Levi’s jeans, Chloé øreringe og Chanel taske. Det var en dejlig aften med god vin og endnu bedre selskab.

3. På skydning i søndags med kære Steffen til et spændende projekt, jeg snart ikke længere skal holde hemmeligt for jer! Da da daaaam. Her iført Sakura hårbånd, & Other Stories bluse og Levi’s jeans. Har I forresten lagt mærke til min nye header? Den er lidt et hint!

4. Friske vipper lavet af skønneste Line fra LashesbyLBN. Her på badeværelset i Philips nye lejlighed iført Nike sweatshirt og ASOS øreringe.

5. Philip og jeg testkørte Drive Now – så nu er vi næsten bilejere, hehe. Der kommer et mere detaljeret indlæg (med video, faktisk) senere hen. I dag skal vi faktisk besøge Philips mormor i en af disse biler. Virkelig, virkelig smart!

6. Ny silkepyjamas fra Olivia Von Halle – her sammen med Chanel denim-taske i matchende farve! Jeg var iført dette mandag til et spændende møde.

7. Fletninger, Filippa K polo og ny kjole fra ASOS. Vildt glad, jeg havde nemlig netop fået rollen som Mimi i RENT, som spiller i Næstved til maj!

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIU MIU ON SALE