PJ KIND OF MORNING

GUILTY PLEASURES

For et par uger siden medvirkede min lillesøster Lærke og jeg i TELMOREs nye film med temaet Guilty Pleasures. Som det også forklares i videoen herover, så er en guilty pleasure for mig de små lyster, behov og tendenser, som ikke er socialt legalt, og som du derfor helst holder for dig selv; såsom at spise pålægschokolade direkte fra pakken og lytte til Justin Bieber (gerne samtidig!). Guilty pleasures er altså noget, vi alle kender til på én eller anden måde. Om man vil indrømme det eller ej!

Det var vildt sjovt at deltage – særligt fordi Lærkes og mit forhold er så stærkt, og vi derfor kunne være enormt ærlige og afslappede under optagelserne. Jeg lover, at jeg normalt ikke afbryder hende så ofte, som jeg gør i videoen her, ha ha. Emner og spørgsmål var pissesjove, og gav anledning til mange gode grin. Filmene kommer til at køre på Youtube det næste stykke tid, og jeg vil næsten kun anbefale at se dem til ende, for det er altså virkelig god underholdning.

SPONSORERET INDHOLD

4 comments

 • Kirstine

  Ha ha, nej din søster får ikke rigtig indført et ord :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er fordi, de har klippet det sådan!!! Hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvad er der sket med dit tøjmærke Wild Rabbits??? Elskede den ide og det univers du helt klart vil kunne fremstille i et tøjmærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har en masse spændende på programmet, hehe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PJ KIND OF MORNING