NÅR FESTEN SLUTTER

DE SMÅ GLÆDER…

glæde
– Industritoasteren
, som jeg fik i julegave af mine forældre. Indrømmet, jeg er en svær dame at give gaver til – og en sådan maskine var mit højeste ønske i år; og jubii, jeg fik den! Jeg toaster alt i øjeblikket. Prøv lige at lave en sandwich med surdejsbrød, peberfrugtcreme, chorizo og gedeost – MIN GUD, det er godt!

– At flytte rundt på møblerne, selv små justeringer kan give et helt nyt perspektiv, og så slipper man for at købe nye møbler, for at skabe følelsen af boligfornyelse. Jeg har f.eks. lige byttet rundt på garderobe og soveværelse, hvilket giver to, helt nye rum!

– Mads og Monopolet, der er helt perfekt baggrundsstøj, når jeg arbejder hjemme. Perfekt kombination af menneskelighed, humor og god underholdning – mens jeg skrev dette indlæg, blev der f.eks. diskuteret, om en familie skulle tage farfarens gravsten med hjem og sætte den i jordbærbeddet – hvor vildt et dilemma er dét lige!?

– Udsalg, lige da man stod og troede, at man aldrig ville få råd til drømmetasken, BUM, bliver den nedsat med 40%. Jeg dyrker udsalg som en religion, hehe.

– Morgenkaffe, min dag bliver et resultat af min morgen, og netop derfor er morgenkaffen så vigtig for mig. Faktisk så fungerer jeg decideret dårligere, når denne ikke har været indtaget.

– Karbad, en total luksus treat, men jeg er jo den heldige indehaver af det smukkeste badekar med løvefødder – og jeg bruger det flere gange ugentligt. Det er så lækkert at tænde stearinlys og se en god film, mens man ligger og koger.

– “The Danish Girl”; den bedste film, jeg har set i år 2015 – og helt klart på min top ti over all time favorites. Perfekt plot, cast og æstetik.

15 comments

 • Smeltet gedeost er heaven!
  Prøv prøv prøv at lav en med grøn pesto serrano, valnødder, gedeost og en snert honning, jeg lover det er godt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis du kunne lide filmen skal du se Gerda Wegener på Arken (den køre til maj 2016, mener jeg). Bogen som The Danish Girl er baseret på stemmer ikke helt overens med virkeligheden, men udstillingen giver et virkelig godt indtryk af Lili fra Gerdas synsvinkel. + måden hun har skildret kvinder seksualitet, særligt det lesbiske miljø i 20’ernes Paris er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har prøvet at lede efter steder hvor man kan se The Danish Girl, men kan absolut ik finde nogen steder, hvor den går nu. Alle sider siger at den først kommer til februar (og der jeg ude at rejse med hjemrejse i slut-marts). Så må jeg spørge, hvor du har set den og hvor den evt. kan ses henne på nuværende tidspunkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Den havde faktisk forpremiere i december :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oh, så går jeg ud fra, at den højst sandsynligt ik er til at se før den officielle præmieredato?
   – Ærgerligt, må håbe at den stadig går når jeg kommer hjem et eller andet sted. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Desværre ikke, men du skaaaal tage ind og se den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har lige set traileren, det ligner en skøn film :) Men har filmen allerede være i bio?? Det ligner på kino.dk at den først får premiere 04.02.2016.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Åh et dejligt indlæg! Så fin inspiration også :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Emilie

  Hvor kan man finde filmen *the danish girl’ henne online?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

NÅR FESTEN SLUTTER