INSPIRED BY KIM KARDASHIAN

BABOUCHE V NECK SLIPPER

eline
Ligesom resten af blogland, er jeg helt på halen over disse nye, spidse slippers fra Céline. Så meget, at jeg nu har tænkt mig at sætte jagten ind og skaffe dem. Sig endelig til, hvis I ser et par i str. 36, de er nemlig (desværre) udsolgt i Kassandra i København.

CELINE SLIPPERS 4700kr.

8 comments

 • Pia

  Hvor I DK findes en str. 38 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Jeg skal til Los Angeles d. 27 januar, kunne da godt se efter dem. Men er jo så nok til overpris (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A&I

  De tilføjer altid et ekstra edgy touch til ens outfit!

  xx // Afza

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Du har for det meste en skøn stil med masser af inspiration, men en gang i mellem falder din smag altså fuldstændig igennem for mit vedkommende, og det her er en af dem ;-) Men dejligt vi i det mindste er forskellige! Held og lykke med at finde dem, og tak for en virkelig fin blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Haha, det er så okay! Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sad på Vogue i går og så lige netop dén kollektion, og da jeg så skoene så tænkte jeg med det samme på dig, Marie. Det må man kalde, at kende sin blogger godt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRED BY KIM KARDASHIAN