HIGHSTREET SALE WISHES

AT “FLYTTE SAMMEN”, OG SÅ FLYTTE FRA HINANDEN

Untitled-1
DESIGNERS REMIX COAT || & OTHER STORIES KNIT || 2ND ONE JEANS || LOUIS VUITTON BOOTS || CÉLINE BAG || LASHES BY LASHESBYLBN || JANE KØNIG EARRINGS || RED NAILS BY SOL FROM NAILFIX

I morges var Philip og jeg ude og hente nøglerne til hans nye lejlighed: Det var med lidt bittersød fornemmelse for mit vedkommende, for sagen er den, at Philip nærmest ha boet full time hos mig de sidste tre måneder, og at han nu “flytter ud” gør en smule ondt for en tryghedsnarkoman som jeg, selvom det hele tiden har været planen.

Lejligheden er heldigvis dejlig, og beliggenheden perfekt (med kort afstand til mig!), men det føles mærkeligt med distancen, særligt fordi forholdet startede så intenst med nærmest at flytte sammen fra dag ét. Som et skridt tilbage, på en eller anden måde.

Jeg ved, at det nok skal lykkes, og sikkert vil være godt for forholdet, men jeg kan ikke helt lade være med at få lidt ondt i maven af savn allerede. Der er bare noget helt vildt rart ved at vågne op sammen hver dag, være fælles om ting og binde sig til hinanden. Et nyt kapitel, helt sikkert, og jeg krydser fingre for det bedste.

Anyways, bortset fra dét, har jeg brugt formiddagen sammen med skønne Line fra LashesbyLBN, som har lavet refil på mine volume lashes, og nu sidder jeg og planlægger indlæg og besvarer mails. Så her er alt ved det gamle.

7 comments

 • Anne

  Tak fordi du er så ærlig omkring det og dig på din blog. Jeg minder nok tildels om dig på det punkt.
  Kan nogengange føle, at det er forkert at være så nærmest stereotypisk piget og følende, da min hverdag er proppet med single jeg-gider-ikke-fyre-lige-pt selvstændige piger. Især når man er en “sucker for love” som mig til sammenligning :-)
  Så tak for det – det gav lige lidt hverdagstryghed i maven og et smil på læben! Og må I ha’ det rigtig dejligt med hinanden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Marie! :-)
  Du må glædes over at I stadig har hinanden og nu har mulighed for hele to steder at være! Det er et privilegium uden lige, men I get your point. Hvis I ikke kan undvære hinandens konstante tilstedeværelse, så skal jeg som den første melde mig til at overtage Philips lejlighed….. Hilsen hende som lige så stor tryghedsnarkoman, og som lige er flyttet tilbage hos sine forældre, fordi det ikke gik med kæresten. Av av.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Åh, søde du! Sender varme tanker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hvordan kan det være, at du er begyndt på falske øjenvipper igen? :-) Du skrev på et tidspunkt, at du var stoppet med det, fordi det totalsmadrede dine naturlige øjenvipper.
  Jeg tror, der er mange, der er glade for, at du deler lidt ud af dit privatliv. Det er sjovt at se og læse, hvor meget mere åben du allerede har været omkring dit nuværende forhold overfor dine læsere, end du var omkring dig og Sophus. Jeg synes, du har fokuseret meget på, at der ikke skulle alt muligt andet ind over din modeblog, og det er lang tid siden, du har skrevet noget så personligt som dette. Men det må vel betyde, at du er sikker i din sag, siden du tør at dele ud i så stort omfang. Jeg krydser i hvert fald fingre og håber på det bedste for jer :-) Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Jeg har skrevet adskillige indlæg omkring vipperne – dem kan du finde ved at søge dig frem.

   Jeg synes nu netop, at min ekskæreste var jævnt eksplicit omkring vores forhold, og jeg kompenserede så ved at holde en smule igen, selvom det overhovedet ikke er min opfattelse, at jeg deler mere nu end dengang. Det er desuden en sag mellem mig og ham, som jeg egentlig ikke synes, jeg behøver at kommentere yderligere på.

   Godt nytår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie Ais Larsen

  Det er enormt priviligeret at I begge har penge/forbindelse til at finde bolig i indre kbh. Det kan i fejre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og smukke Marie det bliver det mest fantastiske i hele verden <3 I kan stadig vågne op sammen hver morgen, stadig nyde hvert enkel aspekt i hinandens liv og deles om det hele!! I har nu to lejligheder i kan nyde hinanden i og du kan være med til at forme hans!

  Det bedste af det hele, du er ikke forpligtet til at rode op og gøre rent i hans ;) Og du kan blive opvartet og forkælet endnu mere end du allerede er blevet!!

  Nyd det smukke kvinde! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGHSTREET SALE WISHES