GLÆDELIG JUL OG DEN VILDESTE JULEGAVE

VINTAGE VERSACE


I Rom besøgte vi secondhand-butikken Pifebo, som er en kombination af vintage highend-brands såsom Moschino, Gucci og Versace, og “almindeligt” vintage- og secondhand wear. I butikken prøvede Philip en milliard stykker tøj, men kunne desværre ikke passe særlig meget af det – mig derimod, faldt straks over disse vintage Versace jeans, som heldigvis sad fuldstændig perfekt! Vasken er virkelig sej, og så var de slim på den helt rigtige måde. Jeg glæder mig til at vise jer dem in action! Butikken er helt sikkert et besøg værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUL OG DEN VILDESTE JULEGAVE