NYTÅRSOUTFITTET

SCOOBY DOO / FRANSK FILM

Untitled-1

WEEKDAY TROUSERS || H&M TREND BLAZER || CELINE SHOES || CELINE BAG

“Du ligner én fra Scooby Doo”, sagde Philip, da han så dette outfit. Og jeg ved ikke helt, om det er et kompliment eller det stik modsatte – men uanset hvad, elskede jeg at bære det. Jeg stod faktisk på gaden og drak en to go kaffe, da to velklædte mænd kom over til mig og sagde, at de havde snakket om, at jeg stod dér og lignede noget fra en fransk film. Dét blev jeg i hvert fald glad for.

Omgivelserne på billeder skyldes, at jeg var sammen med Kristian fra Fashion-Post, for at skyde The December List, som jeg selvfølgelig deler med jer snarest. Hvis I er hurtige på Snapchat (mariejedig), kan I faktisk nå at se mig kravle ind i en vaskemaskine. Hehe.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRSOUTFITTET