EN SMUTTUR TIL ROM

NYTÅRSMUSIKKEN

Sidste år delte jeg min fest-spilleliste fra Spotify med jer; heldigvis med stor succes, på trods af dennes indhold, der skriger guilty pleasures højere end smart loungemusik. Nu får I den så igen, for gennem det sidste år, har jeg tilføjet meget mere (både god og “dårlig”) musik – alt fra The Whistle Song med DJ Aligator til Games, Dejlig med Topgunn, til Games For Girls med Say Lou Lou. Listen kan du finde her, og rummer blandt andet min nye yndlings-festsang “Habibi” af Maitre Gims. Ja, det er stærkt, kan I tro. I kan lige så godt gemme playlisten allerede nu. Enjoy!

1 comment

  • Glad for, jeg ikke er den eneste.. Min playlister indholde også en del “guilty pleasures” ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SMUTTUR TIL ROM