BRAUN GIVEAWAY VINDER

NYTÅRSMENUEN

nytår
Det er snart jul, og det nye år står for døren: I år skal jeg fejre nytår med mine yndlingspiger samt drenge i min lejlighed med suit up-tema, og med den lækreste nytårsmenu fra KöD, efterfulgt af fest med Phille og hans venner.

Valg af menu var ikke svært, da vi alle var fan af at skulle bestille mad udenfra, og KöD virkede som et oplagt sted at bestille nytårsmenuen fra – som består af fire retter; cremet suppe med kanterrel, krabbe og sprød crunch med svampe, desuden krabbeolie, til forret – pocheret torsk med syltet blomkål og fennikel hertil blomkåls pure med vanilje og røgsaltede mandler, som mellemret – rosa kalv med sauce Bordelaise, variation af persillerod, havtorn og brunet smør kartofler, som hovedret – og tæt mørk 70% chokoladekage med passionsfrugt og hvid chokoladecreme til dessert!

Menuen koster 375kr. pr. person, og leveres lige til døren. Bestil nytårsmenuen fra KöD, læs mere og se billeder her. Glædelig jul!

SPONSORERET INDHOLD

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRAUN GIVEAWAY VINDER