5 JULEGAVEIDEER TIL DIN VENINDE

NI’MAT SPA + GIVEAWAY

nimat
Torsdag eftermiddag tog jeg forbi Ni’Mat Spa på Vendersgade for at treate mig selv på bedst tænkelige vis. Ni’Mat er et lille paradis inspireret af Østen midt i København; med smukke, thailandske udsmykninger, en rolig atmosfære, rare dufte og velvære.

Jeg blev budt velkommen med den lækreste ingefærte, og fik udleveret håndklæder, tøfler og badekåbe. Jeg klædte om til badetøj, og benyttede mig af spaområdet, som inkluderer dampbad, jacuzzi, sauna og koldbad. Herefter havde jeg bestilt tid til behandling – og jeg blev mødt med et kæmpe smil og den bedste energi af min behandler Mia. Behandlingen bestod af tre faser: massage – hvilket var tiltrængt på min ømme og stressede krop, “Buddhas Olie” – hvor der blev hældt varm olie ud i det tredje øje (panden) med efterfølgende ansigts- og hovedbundsmassage, og til sidst en scrub. Efter behandlingen følte jeg mig afspændt og afslappet.  Jeg har været nødsaget til at skrive denne anbefaling umiddelbart efter min behandling i torsdags, fordi det var så “ude af denne verden”-godt. Tænk, at finde et sted med så meget ro i hjertet af København.

Jeg kan klart anbefale denne skønne treat, og er allerede fast besluttet på at skulle vende tilbage snarest. For mig at se, er en wellnessoplevelse en oplagt gaveidé her op til jul, og Ni’Mat tilbyder sågar gavekort med lidt ekstra godt: Ved køb af gavekort på 1200kr. (f.eks. til en Østens Ceremoni) følger en dejlig håndcreme med fra Kalahari eller Pañpuri GRATIS (til værdi af 250kr.), ved køb af et gavekort på 1500kr. (f.eks. til en Østens Ceremoni Delux) følger en Kalahari Soothing Lips, en håndcreme efter eget valg (Kalahari el. Pañpuri), samt et fint armbånd fra Kalahari med (Til værdi af 450kr.).

Hvis du tilmelder dig Ni’Mats nyhedsbrev har du faktisk mulighed for at få samme lækre behandling, som jeg beskriver her, samt at modtage nyheder om rabatter fremover. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet nu, og krydse af ved at være henvist af “Marie Jedig” (aka. undertegnede), deltager du i konkurrencen om en behandling magen til min. Vinderen annonceres d. 24. december af Ni’Mat selv. Deltag her!

SPONSORERET INDLÆG

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 JULEGAVEIDEER TIL DIN VENINDE