SPORTY SPICE

NÅR PRAKTISKE STØVLER ER DET RIGTIGE VALG

CATERPILLAR BOOTS || COS SHIRT || M.I.H. JEANS

Jeg havde godt nok aldrig troet, at jeg skulle blive så glad for et par praktiske støvler – men jeg synes faktisk virkelig, at disse Caterpillar boots gør det godt. De er tilpas rå til at være en cool kontrast i et outfit, f.eks. som her med en skjorte og boyfriend jeans. Jeg tror også, at de vil være vildt seje i kombination med en pels. Jeg har taget dem en størrelse større end normalt, så jeg kan have en kashmirsok i, når det bliver rigtig koldt. Den perfekte vinterstøvle, i min optik!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPORTY SPICE