MØBLER SÆLGES

MINE 5 NYTÅRSFORSÆT

2016
År 2016 bliver et godt år; det kan jeg ligesom bare fornemme. Traditionen tro har jeg lavet en liste med nytårsforsæt, der skal hjælpe mig med at holde kursen i det nye år, og som, forhåbentligvis, skal medvirke til at gøre år 2016 endnu bedre. Jeg har valgt at lægge mit fokus realitisk og positivt, og her er mine fem nytårsforsæt:

1. Jeg vil gerne starte virksomhed. At køre mit brand som firma, og derved lave momsregnskab, ansætte revisor osv. Mange bloggere har gjort dette længe, men af frygt for at gøre noget forkert, har jeg ikke turde tage springet. Det SKAL ske i år 2016.

2. Jeg vil gøre min lejlighed færdig. Ja, jeg har faktisk boet i lejligheden i et år nu og rykket rundt på møbler og rum af mange forskellige omgange – men grunden til, at I endnu ikke har set lejligheden “sådan rigtigt”, skyldes, at jeg endnu ikke har været tilfreds. Og det skal ske i det nye år!

3. Jeg vil tænke, før jeg køber. Jeg er muligvis den værste i verden, når det kommer til impulskøb – og i fremtiden vil jeg forsøge at tænke, før jeg køber, og holde mængden af highstreetkøb nede, da det ofte er her, jeg pludselig får forkøbt mig.

4. Jeg vil ikke røre mit hår. Ikke mere hårfarvning til mig, nu skal mit hår gro langt og sundt.

5. Jeg vil spille teater, musical, eller synge igen. Efter et års pause (!), vil jeg gerne i gang igen. Om det så er musical, teater, sang eller film vil tiden vise, men jeg vil i hvert fald gerne lave noget performance igen.

7 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØBLER SÆLGES