CASUAL HOLIDAY LOOK

LOUIS VUITTON KØB FRA ROM

louisvuitton
Jeg fik virkelig købt nogle fine ting i Rom, synes jeg selv: Udover nogle gode highstreet-fund, som I sikkert kommer til at se mig være iført løbende, og et par vintage Versace jeans, kom jeg altså også hjem lettere ruineret efter et besøg hos Louis Vuitton.

Jeg prøvede faktisk alle jeansmodeller, de havde hjemme, og nåede frem til disse som min klare favorit (Philip havde ellers kastet sin kærlighed på et par sorte skinny jeans med lynlåse langs lommerne). Vasken er super smuk, og så elsker jeg front stikningerne og det generelle fit. Selvom det er en stor portion penge at smide efter et stykke tøj, så ved jeg, at de kommer til at være alle pengene værd.

Ja, og så endte jeg også med at investere i et armbånd fra deres LV & Me-kollektion, med et lille P for Philip. Jeg kunne have endt med at købe meget mere, men måtte af økonomiske årsager stoppe, mens legen var god. Hehe. Hvad synes I om mine køb?

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL HOLIDAY LOOK