RYD OP I GARDEROBEN

LÆS, ELLER GENLÆS, MINE MEST POPULÆRE INDLÆG I 2015

Marie6330 copy
BILLEDE AF STEFFEN BØGEHOLM CHRISTENSEN

Nogle indlæg har, naturlig vis, fået mere opmærksomhed end andre i året, der er gået, og jeg har her samlet en liste over de mest populære af slagsen det sidste år. Endnu engang kan vi pointere, at de personlige indlæg trækker mest interesse og derved også flest sidevisninger. Faktisk er første indlæg på listen lavet for næsten præcis ét år siden. Listen er ikke lavet efter kliks, men i nogenlunde kronologiske rækkerfølge. Kan I huske disse indlæg, og hvilket indlæg fra i år husker I særlig godt?

“MY TINDER GUIDE”: Stadigvæk det absolut mest læste indlæg i bloggens historie. Indlægget kom som følge af min nuvundne singlestatus, og er en liste lavet af, og til, mig, med guidelines indenfor dating online. Læs indlægget her.

“PIGERNE I MIT LIV”: Mine yndlingspiger og deres ønsker for foråret. Læs indlægget her.

“PUBLIC LOVE – ARE THEY BACK TOGETHER?”: Der var stor interesse i min, og min ekskærestes forhold, og i dette indlæg forklarer jeg lidt om processen og ståstedet. Læs indlægget her.

“MÆNDENES DOM – DET SIGER DINE JEANS OM DIG”: I samråd med en masse hankønsvæsener, min far heriblandt, blev vi kvinder sat på plads i forhold til vores beklædning – og her var jeans-indlægget en total vinder. Læs indlægget her.

“DÅRLIGE DAGE”: Alt er ikke overflade, og efter nogle hårde dage skrev jeg et meget personligt indlæg om det, at have dårlige dage. Læs indlægget her.

“KAN I HUSKE?”: Jeg har efterhånden blogget så mange år, at I kender mig lige så godt som mig selv, hehe – og i dette indlæg husker jeg, sammen med jer, tilbage på nogle af bloggens (og mine) store øjeblikke. Læs indlægget her.

“HVORFOR JEG IKKE ER DEN IDEELLE KÆRESTE”: Jeg var ikke vandt til livet som single, og det gik pludselig op for mig, hvad der kunne være galt. F.eks. tatoveringer, afbleget hår, musicalkærlighed og skrukhed. Læs indlægget her.

“GET INSPIRED BY SIDSEL ALLING”: Jeg fortsatte mine “Get Inspired By”-indlæg lidt, og lavede et lille garderobebesøg hos søde Sidsel. Læs indlægget her.

“MARIE OG ROMANTIKKEN”: Her beskriver jeg mine store kærlighedsoplevelser fra barndommen til nu. Jeg havde faktisk helt glemt dette indlæg selv, og netop genlæst det igen. Hehe. Læs indlægget her.

“PSST… KØB MIN GARDEROBE FØR ALLE ANDRE!”: År 2015 har stået på enormt mange garderobetilføjelser, og derfor garderobeoprydninger, og jeg har afholdt ikke mindre end tre salgsdage oppe i min private lejlighed, samt selvfølgelig på Tictail. Læs indlægget her.

“TINDER DATING GUIDELINES”: Hvad betyder det f.eks., når han ikke svarer efter første date? Sammen med Philip udviklede jeg en række generelle guidelines og forklaringer omkring Tinder. Læs indlægget her.

“HAR DU FÅET KÆRESTE?”: 2015 var også året, hvor jeg såmænd fik mig en ny kæreste! I dette indlæg offentliggør jeg forholdet og fortæller om mine tanker herom. Læs indlægget her.

“TYLOSAND SPA GETWAWAY:” Philip og jeg besøgte badehotellet Tylösand i Sverige for at slappe af og holde kæresteweekend. Det var lige så skønt som forventet. Læs indlægget her.

“BEDRE SENT END ALDRIG, IKKE?”: Philip og jeg gik sammen om at besvare en masse af de spørgsmål, I havde stilt om vores forhold. Resultatet er ret så cute, hvis jeg selv skal sige det. Læs indlægget her.

“LOUIS VUITTON EARRINGS”: Jeg købte nye, svinedyre øreringe fra Louis Vuitton. Læs indlægget her.

2 comments

  • S

    Jeg cringer stadig, når jeg tænker på hvordan min nysgerrighed tog overhånd og jeg var en af dem, der fik dig til at føle du ikke fortjener et privatliv. Jeg er stadigvæk stolt af hvor flot du fik tacklet det og sagt fra på en fin måde – det indlæg var så godt, og forhåbentligt effektivt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrid

    Linket til har du fået en kæreste virker ikke :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RYD OP I GARDEROBEN