NYTÅRSMENUEN

GUCCI HORSEBIT CROCO LOAFERS

Gucci-sko klassiske horsebit loafer er klart blandt sæsonens it-items, og jeg har da også kastet min kærlighed på de klassiske herresko. Efter et besøg hos Gucci med størrelsestjek, besluttede jeg at lede online efter et par secondhand af slagsen, og faldt over denne lettere over the top-vintagemodel i brunt krokodilleskind – og så endda i min størrelse. Hvor heldig har man lov at være? De blev i hvert fald bestilt hjem, og jeg ser frem til at bruge dem med slidte, lyse jeans for et kontrastfuldt look.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRSMENUEN