BEDRE SENT END ALDRIG, IKKE?

GLÆDELIG JUL OG DEN VILDESTE JULEGAVE

vogue-editors-favorite-holiday-movies-a-nightmare-before-christmas copy
Så blev det d. 24. december; og selvom juleentusiasmen ikke er, hvad den var i barndommen, så glæder jeg mig alligevel til en aften i familiens, hyggens og traditionernes tegn. Herhjemme er vi min mor, far, søster, mormor og morfar samlet – og menuen står på både and og flæskesteg. Gaver var, for blot et par år tilbage, af stor vigtighed på præcis denne højtidsdag, men det er som om, at fokus har fjernet sig lidt gennem årene.

Desuden har jeg allerede fået den bedste og mest sindssyge gave, jeg overhovedet kunne ønske mig – og som jeg ENDELIG må løfte sløret for. Hvis I er nysgerrige omkring hvad, så vil jeg anbefale jer at smutte forbi Lærkes blog. Det vil jeg faktisk anbefale jer at gøre uanset hvad, for det kommer klart til at være et fremtidigt fokus.

GLÆDELIG JUL, ALLE SAMMEN!

3 comments

  • Glædelig jul og tillykke til hele familien :-) Hvor må det være skønt at blive moster (ville ønske det var mig) :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maja

    Glædelig jul, Marie. Mange gange tillykke. Det lyder helt fantastisk for jer alle. Hav en dejlig aften med familien.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

BEDRE SENT END ALDRIG, IKKE?