CELINE PLATFORM LOAFERS

GLÆDELIG 1. DECEMBER

Så blev det december – og udover vind og vejr, er dette klart en af mine yndlingsmåneder. Jeg elsker den danske hygge som er månedens centrum, og alle de skønne traditioner. I år skal vi lave konfekt som vi plejer, der skal købes julegaver, og så smutter Philip og jeg faktisk en tur til Rom d. 18.-22. december. Ja, og så er denne selvfølgelig blandt mine favoritter, når vi snakker julesange. Min mor og jeg ynder at kunne alle julesange fra ende til anden, og denne lærte jeg at kende for et par år tilbage (selvom den er go’ 80’er – overvej lige musikvideoen!), og jeg har allerede hørt den de første 30 gange i dag. Hehe. God december!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELINE PLATFORM LOAFERS