LONG TIME NO SEE?

DW WATCHES FOR CHRISTMAS + PROMOTION CODE

DWWATCHES
DANIEL WELLINGTON “DAPPER YORK” HERREUR || DANIEL WELLINGTON “CLASSIC YORK” DAMEUR

Jeg har været ret glad for mit sidste køb fra Daniel Wellington, og her op til jul er det enormt oplagt at sætte fokus på de fine urer som gaveidé. Daniel Wellingtons urer fåes nemlig både i herre- og damemodeller, og der er mange smukke versioner at vælge imellem. Desuden kan remmes let skiftes, så man ligesom kan tilpasse uret enhver lejlighed.

Denne gang allierede jeg mig med min skønne kæreste Philip, som tilfældigvis manglede et ur, og bad ham vælge sin favorit blandt modellerne, som jeg så bestilte hjem til ham (sammen med ét til mig selv, selvfølgelig!). Han valgte modellen “Dapper York” i mørkebrunt skint med præget kroko-effekt og rosaforgyldt skive – et smukt, maskulint ur med gode detaljer. Selv valgte jeg denne gang modellen “Classic York“; også i mørkebrunt skind med præget kroko og rosaforgyldt skive. Philip og jeg snakkede faktisk undervejs om, hvor hyggeligt, det var, at måtte holde i hånd i arbejdstiden. Hehe.

Fra d. 16. november og frem til 15. januar 2016 kører Daniel Wellington en rabatkode, hvor det er muligt at hente hele 15% rabat på julegavekøbene med brug af rabatkoden Mariejedig. Der er desuden altid fri fragt på webshoppen. Glædelig julegaveshopping! Jeg har, udover de to ovenstående, valgt et par andre favoritter fra Daniel Wellington, der også er oplagte gaveideer:

dw
INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED DANIEL WELLINGTON

 

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONG TIME NO SEE?