POPULAR "ZIPPER POLO" TIP

DESENIO POSTER INSPIRATION

eniso
PIG POSTER || COW POSTER || FRAME

Endnu en julegaveidé, eller et punkt på ønskelisten – nemlig plakater fra Desenio! Jeg har her valgt to favoritter til køkkenet med illustrationer af de forskellige udskæringer på henholdsvis gris og ko – men Desenio har plakater i mange forskellige kategorier; alt fra kunstplakater til tekstplakater, hvilket også betyder, at du kan finde en plakat, der passer helt rigtigt ind på f.eks. børneværelset, kontoret, eller som her – i køkkenet. Det første, jeg lagde mærke til ved disse plakater, var kvaliteten. Papiret er aldersresistent, og trykt på 200 gram ubestrøget premium papir med glat overflade, hvilket giver plakaterne en lækker tykkelse og finish.

Desenio har sågar en afdeling med inspiration til plakat-sammensætning og ophængning (her), og tilbyder lige nu 15% rabat indtil d. 10. december med rabatkoden MARIEJUL.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED DESENIO

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POPULAR "ZIPPER POLO" TIP