BEDRE SENT END ALDRIG, IKKE?

BØGER PÅ FARTEN, I ARBEJDSTIDEN OG VED SENGETID

kollageyo
Jeg har i mange år skippet læsningen, fordi det har været en tidskrævende affære kontra et arbejdsliv, der også krævede meget læsning og tekstarbejde. De seneste par år har jeg dog, gennem mit arbejde, rejst en del, og derfor også bl.a. skulle slå en masse tid ihjel i en flyver, og savnet den ro, fordybelse og afslappethed, der giver at læse, og jeg har derfor søgt lidt rundt omkring for at finde passende muligheder til at kickstarte min læse-stimuli igen. Storytel er en online platform med lyd-bøger og E-bøger; og med Storytel kan du også læse bøger offline, hvilket er ideelt til rejsebrug, hvor WiFi ofte er en mangelvare, og hvor man som regel også ønsker at skulle læse uden at forholde sig til indkomne mails, beskeder, notifikationer osv.

Jeg er faktisk begyndt at lytte til lydbøger mens jeg arbejder: Selvom det lyder forvirrende, så er det altså noget nær det bedste at lytte til en god historie, mens man sidder og konverterer affiliatelinks, eller bikser med en kollage i Photoshop. Også om aftenen inden sengetid er det næsten terapeautisk at slukke alt lys, og så give sig til at lytte til en lydbog. Udvalget hos Storytel er stort både i E-bogs- og lydbogs-sektionen og udvides hele tiden, og jeg er personligt netop gået i gang med at genlytte til “Lolita”. Storytel er desuden en oplagt gaveidé her op til jul: Der er i hvert fald en del i min familie der vil have glæde af et abonnement.

Jeg er virkelig personligt imponeret over Storytel, og ved på forhånd, at jeg kommer til at bruge app’en enormt meget. Jeg har sågar fået lov til at dele oplevelsen med jer gratis i 30 dage, og I opretter en gratis bruger og modtager de 30 dages prøveperiode her. Jeg håber og tror at I vil få lige så meget ud af oplevelsen som jeg.

SPONSORERET INDLÆG

10 comments

 • Cathrine

  Det virker nu, piger! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg har lige prøvet – den virker stadig ikke… :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lia

  Lækkert med lydbøger, det giver en skøn ro. Jeg kan dog ikke få det til at virke.. Hvad er kampagnekoden? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Du skal bare klikke ind gennem mit link :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lia

   Det er også det jeg har gjort, men som Mathilde også skriver, så virker det ikke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det burde virke nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvad er kampagnekoden?
  For når jeg forsøger at oprette mig, siger den “forkert kampagnekode” – og kan se, at der automatisk kommer til at stå “bloggersdelight” i kampagnekodefeltet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Du skal bare klikke ind gennem mit link.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Linket virker ikke, jeg får også bare en besked om at det er en forkert kampagnekode :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det burde virke nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEDRE SENT END ALDRIG, IKKE?