5 RANDOM TING OM MIG

BEDRE SENT END ALDRIG, IKKE?

osto
PICTURE CREDIT: VICTOR JONES FOR SUNDAY CLUB

Uh, det er faktisk efterhånden virkelig længe siden, at jeg annoncerede at lave en spørgerunde i forbindelse med det, at være i et nyt forhold – men bedre sent end aldrig, som man siger. Og nu skal det altså være. Jeg har selvfølgelig haft behov for først og fremmest at afstemme med Philip, fordi det alligevel kommer temmelig tæt på ikke blot mit, men også hans, privatliv, og det må fandeme være en svær affære at havne i et forhold med en blogger. Jeg har sammenfattet spørgsmålene, da mange af dem drejede sig om nogenlunde det samme, og valgt ikke at svare på de, der gik alt for tæt på:

Hvordan mødte I hinanden?
Vi mødte faktisk hinanden på Tinder. Muligvis det mest slettede- og genoprettede medie for mig i år 2015. Historien er således, at jeg faldt over Philip og med det samme lyste op (de af jer, der anvender Tinder, ved for fanden, hvor mange skod-typer der er at finde dér!), men ikke fik match med det samme. Derfor besluttede jeg faktisk at slette mediet. Philip har så siden hen fundet mig, og skrevet, men fordi jeg jo havde slettet Tinder, svarede jeg af gode grunde ikke. En lørdag, hvor jeg sad til musicaløver med Guggi i Næstved, ansøgte han mig så om venskab på Facebook, og jeg tænkte YES. Vi skrev sammen, og aftalte at mødes umiddelbart efter hjemme hos mig. Og jeg var solgt efter første date. Faktisk så dansede jeg rundt i lejligheden til latterlig høj musik af lykke. Han var heldigvis også solgt, og han kom faktisk tilbage allerede formiddagen efter. Og aftenen efter. Og igen, igen og igen…

Vidste han hvem du var, før I stiftede bekendskab?
Ja, han havde set mig på Instagram. Men fulgte mig ikke. Tsk.

Hvad forelskede du dig i ved Philip?
For mig handlede det først og fremmest om fysisk tiltrækning, som det så ofte gør, når man møder nogen gennem Tinder. Da jeg mødte ham i virkeligheden, var tiltrækningen ikke ligefrem mindre, og samtidig var der en helt særlig energi og kemi mellem os, som bedst kan beskrives som en kombination af ro og intensitet. På papiret var det hele næsten for godt til at være sandt, og så bragte han mig en vanvittig ros og forelskelse, som var svær at slippe igen. Philip er enormt følsom, kærlig og afbalanceret, og kan samtidig sætte mig på plads og sætte mit livssyn i perspektiv. Desuden minder vores værdisæt om hinanden, og så får han mig til at smile og grine.

Hvad faldt Philip for ved dig?
Philip svarer (og jeg krummer tæer af lykke over hans svar!) – “Vores første date var ret vanvittig: Jeg havde på forhånd en rimelig god fornemmelse omkring hende, men jeg skal da indrømme, at jeg var lidt pessimistisk omkring bloggerdelen og hele fashion-kulturen, hvilket som regel går hånd og hånd med materialisme og lortepersonligheder – men efter meget kort tid gik det op for mig, at hun var meget mere dyb og godhjertet end jeg nogensinde kunne have forestillet mig. Hun er seriøst en engel – og den mest smukke og sexede af slagsen! Vi spillede bare på alle punkter; lige fra grineflip, til dybe psykologiske og filosofiske samtaler – og jeg kunne nærmest ikke fatte, hvor perfekt, hun var, da jeg forlod hendes lejlighed. Jeg var fuldstændig plask-forelsket fra første date: Forvandlet til en lille, fjollet, usikker 13-årig pige, der ikke kunne tænke på andet end sit crush.”

Efter hvor mange dates blev I kærester?
Virkelig, virkelig få. Det føltes bare rigtig fra start for os begge, og allerede efter et par (meget intense) uger, blev vi kærester.

Hvad laver Philip til hverdag?
Han studerer Brand & Communications Management på CBS og skal skrive sin kandidat lige om snart. Desuden er han lige startet som selvstændig med digital marketing. Udover uddannelse og erhverv har han en stor vennegruppe – og well, i øjeblikket kysser han på mig en del af tiden.

Har I mødt hinandens familie og venner?
Ja, det har vi, og det har været en stor succes! Jeg har aldrig været så forelsket, som da jeg så Philip i selskab med min familie: Han passer ligesom bare ind, og så er det decideret perfekt for Philip og jeg at tilbringe tid med min søster Guggi og svoger Kris sammen. Jeg opdager altid nye sider af folk, når jeg møder deres forældre, og forstår Philip meget bedre efter at have mødt hans skønne forældre og deres partnere.

Er I flyttet sammen – og flytter I sammen?
Philip har nærmest boet her fra dag ét af, men har faktisk fået lejlighed selv, som han flytter ind i til januar. Jeg er rimelig intuitivt anlagt, og ville umiddelbart elske at lade Philip flytte ind, men Philip er lidt mere rationelt anlagt, og vil gerne have sit eget sted lidt endnu.

Hvor ofte er I sammen?
Vi er sammen hver dag. Vi har faktisk kun haft virkelig få dage fra hinanden, og det er altid med stor savn – i hvert fald for mit vedkommende. Jeg startede lige forholdet ud med fem dage i Barcelona, hvilket var åndssvagt hårdt for to, nyforelskede fugle.

Hvad laver I, når I er sammen?
Udover “almindelige par-ting som at putter, drille hinanden, grine, lytte til musik, danse, se film og serier, snakke og ikke mindst kysse, så har vi en ting med at se film når vi er i badekar, arbejde på café sammen, og så har vi en masse interne, små “teaterlege”. Jeg prøver også meget ihærdigt at opdrage Philip i retning mod at blive en Instagram husband.

Hvad er hans personlighedstype?
Philip er en ENTP’er, og en 3’er i Enneagrammet. Jeg er ENFP’er og en 4’er i Enneagrammet. Så lige dér er det umiddelbart ikke perfekte match, men vi arbejder på det! Hehe.

Hvad betyder børn og fremtidsplaner i din bevidsthed, når du vælger kæreste? Og hvordan har Philip det med dét?
Det betyder selvfølgelig en hel del. Ideen om at få børn ung lever stadigvæk, men er selvfølgelig tilpasset Philips fremtidsplaner, som ikke involverer børn lige om hjørnet. Heldigvis har vi samme værdier, og vil sandsynligvis fungere ideelt i en eventuel fremtid, hvilket er et ret godt sted at starte.

21 comments

 • Pas godt på hinanden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da en super skøn kærlighedshistorie!
  Tillykke med jeres nye eventyr!

  <3

  Kh Hanne
  http://venterpaastorken.com/
  En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvilket modelbureau har Philip været signet ved? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Fantastisk læsning og historie. Elsker at høre sådanne beretninger- det emmer af mennesker som er dybt fascinerende. Hvordan forholder du dig til at se Sophus- eller måtte han lade livet da du indgik med Philip? Tænker bare det må være underligt for Sophus at kunne være i dit liv som venner, men ikke venner mere når man har en ny kæreste?
  Tak for en dejlig historie :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Alt omkring S vil jeg gerne undlade at svare på. Forstår godt interessen, men for alle parter (P, S og jeg) vil jeg gerne holde S udenfor bloggen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Må jeg spørge (måske lidt dumt ;)): Hvad er en instagram husband???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Er det bare mig, eller kan man mærke din kærlighed til Phillip igennem hele det her indlæg? Hvor er det bare fantastisk at du giver os lov til at følge med og jeg håber vi får lov til at få flere indblik i jeres hverdag, hvis du finder det naturligt. Tillykke med kærligheden igen, igen, igen – du fortjener det virkeligt!

  PS – som personlighedstype spørgeren var det af ren nysgerrighed fordi du selv har givet udtryk for ligesom jeg, at finde det interessant – men heldigvis er den slags ikke alt afgørende i den virkelige verden om man er compatable sammen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Ih, det er jeg så glad for! Mange tak!
   Det har faktisk været virkelig godt, at vi begge har været så interesseret i persontyper, fordi vi netop har kunne forudse eventuelle konflikter – hvilke alle har vist sig at være rigtige, hehe. Men det er en god måde at arbejde med sig selv, forholdet generelt set – og udfordringer, på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft, hvor er I søde!! I får de lækreste børn en dag ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Du nævnte på et tidspunkt, at Philip har vidt dig, hvor let kærlighed kan være. Kunne du have lyst til at uddybe det? Den formulerering har nemlig siddet fast i mig lige siden, jeg læste den. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   At der ikke behøver at være drama hele tiden, før at man kan mærke hinanden :-) Det er virkelig rart, at det er bedst, når det bare er roligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det bare det sødeste indlæg nogensinde! I virker simpelthen så søde og perfekte sammen :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Endnu engang STORT tillykke med din kæreste. Jeg synes virkelig, at din forelskelse smitter enorm meget af på bloggen – og det er virkelig fedt, at sidde som læser, og blive smittet med en følelse af ægthed i et nytopstartet parforhold. Tak fordi du deler dine følelser og tanker med os. Det er en stor fornøjelse at følge dit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   Det er jeg virkelig glad for, tusind tak – og tak fordi du tager dig tid til at skrive en så sød kommentar :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste i

5 RANDOM TING OM MIG