5 RANDOM TING OM MIG

5 TING, JEG ELSKER I ØJEBLIKKET

elsker

Vi bliver lige i “5 ting”-teamet, og her er 5 ting, jeg elsker særlig højt i øjeblikket:

1. “Anders Lund Madsen i Den Yderste By”, hvor Anders er bosat i en lillebitte, grønlandsk by, og fortæller om sine betragtninger, samt besøger beboere for at lære livet dér at kende. Det lyder umiddelbart tørt, men det hele er enormt sejt, intelligent og æstetisk smukt – og jeg glæder mig som et lille barn til hvert afsnit.

2. Sangene Here af Alessia Cara (her) og Gold af Kiiara (her), som klart er de mest spillede sange i øjeblikket. Jeg elsker at gå ture om aftenen og lytte til inspirerende musik (særligt med mine nye, trådløse B&O Play høretelefoner), som kan sætte mig i en stemning omgående, og her vinder begge numre.

3. Min kæreste Philip, fordi han har lært mig, hvor let kærlighed kan være, og hvor vigtig humor og god kommunikation er i et forhold.

4. Fie er kommet hjem! En af mine allerbedste veninder er endelig hjemvendt efter en alt for lang tur til Asien med sin skønne kæreste. Vi var ude og hente hende i lufthavnen, og jeg kan ikke vente med at tilbringe tid med hende igen.

5. Pakkekalender fra min mor indeholdende f.eks. en Ariel (Den Lille Havfrue) chokoladeslikkepind, et skrabelod eller en pakke polo. Det er eddermame en skøn måde at starte dagen på.

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 RANDOM TING OM MIG