HVA' VIL I HA'?

5 RANDOM TING OM MIG

random marie

– Jeg elsker endeskiven på rugbrødet, når det er ristet.

– Jeg forvirres og irriteres, når folk siger “trøje”, og i virkeligheden mener “bluse”. Der er altså stor forskel!

– Philip sagde forleden til mig; “du er ikke engang idealist, du er utopist”, hvilket gjorde mig ret glad. Det skal også lige siges, at vi stod under samme tæppe på Mash Penthouses terrasse og kiggede på solskin over København – så alt havde nok gjort mig ret glad lige dér.

– Jeg er i gang med tre store projekter, der alle (forhåbentligvis) lanceres til foråret næste år. Og jeg glæder mig!

– Min dansklærer i folkeskolen sagde engang til mig og mine forældre under en skole/hjem-samtale, at jeg var den bedste elev, hun nogensinde havde haft. Det har hverken min mor eller jeg nogensinde glemt, og på dårlige dage, husker jeg tilbage på præcis dette citat.

6 comments

 • Emma

  Haha, hvor er det sjovt det med trøje og bluse. Hvor jeg kommer fra (aalborg) har jeg aldrig hørt nogen sige bluse om noget som helst. det hele er en trøje. jeg har tit grinet over folk til håndboldstævner der kalder deres spillertrøjer for bluser :) sjovt med forskel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hey Marie.
  A silly question, but what was the song you were dancing to your latest snapchat story? I freaking love it and cant find it anywhere haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   It’s by The Kooks called Sweet Emotion!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • :-)

  Spurgt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • X

  Hej Marie.
  Jeg tror ofte jeg laver den fejl, så vil du ikke forklarer en lidt mere præcis definition af en bluse og en trøje. :-) måske en sjov forespørgsel – men bare så jeg ikke er i tvivl igen! Hihi

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Stella Wibe Jedig

   En trøje er en strik, altså en strikket eller vævet tykkere form for bluse. Eventuelt med knapper og lynlås. En bluse er f.eks. en T-shirt, altså en tyndere, vævet kvalitet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVA' VIL I HA'?