3. SØNDAG I ADVENT - VIND EN "STAR TAG"-HALSKÆDE FRA JANE KØNIG

25% RABAT OG NYE SOLBRILLER

Untitled-1
CELINE SHADOW

Indtil d. 16. december er der hele 25% rabat at hente hos Sunglassesshop med rabatkoden 25YTR, og jeg har udnyttet rabatten og endt med at investere i hele to par (det ene par bestilte jeg først i går, så dem kan jeg endnu ikke vise frem, men I kan se dem her); det andet par, er en gammel kending i ny fortolkning – nemlig modellen “Shadow” (her) fra Céline, hvilket besvarer et ofte stillet spørgsmål; “jamen, fortryder du ikke nogle gange de ting, du sælger?” – jo, jo, det gør jeg, og så må man jo gen-investere. Se det store udvalg på Sunglassesshop her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. SØNDAG I ADVENT - VIND EN "STAR TAG"-HALSKÆDE FRA JANE KØNIG