A TREND I DIG: LOAFERS

WEEKDAY PARTY COLLECTION

black
WEEKDAY TROUSERS || WEEKDAY TOP || CELINE SHOES || CELINE BAG || LOUIS VUITTON EARRINGS

Weekday er klar med en ny festkollektion; hvilket er perfekt timing den kommende sæsons fester taget i betragtning! Jeg er personligt kæmpe fan, og er her selv hoppet i et look fra kollektionen bestående af et par (perfekt) brede bukser med højtalje, og en bomuldstop med ét ærme. Kollektionen består af en masse forskellige, festlige pieces, der kan krydses, styles og matches på mange forskellige måder. Weekday er klart blandt mine favoritter, når det kommer til god, skandinavisk highstreet – og denne kollektion rammer plet hos mig. Hvad synes I om den nye Party Collection? Og hvilke styles fra kollektionen kan I bedst lide?

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED WEEKDAY

weekday

3 comments

  • Signe

    Wauw. Endnu engang viser du at du formår at udstråle skønhed og klasse. Sofistikeret uden at være prangende. Flot ⭐️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Torsdag eftermiddag drog jeg sammen med skønne Trine mod Berlin for at deltage i et pressearrangement med middag, musik, drinks og kollektionsfremvisning på Soho House, som er blandt mine favoritter, når vi snakker hoteller. Det var Weekday, der havde inviteret – og anledningen var lanceringen af den nye, seje festkollektion, Party Collection, som jeg også nævner og er iklædt lige her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TREND I DIG: LOAFERS