WEEKDAY PARTY COLLECTION

WEEKDAY PARTY COLLECTION EVENT IN BERLIN

weekday
Torsdag eftermiddag drog jeg sammen med skønne Trine mod Berlin for at deltage i et pressearrangement med middag, musik, drinks og kollektionsfremvisning på Soho House, som er blandt mine favoritter, når vi snakker hoteller. Det var Weekday, der havde inviteret – og anledningen var lanceringen af den nye, seje festkollektion, Party Collection, som jeg også nævner og er iklædt lige her.

Arrangementet var enormt vellykket, og jeg fik hygget med Weekday teamet, de andre bloggere og ikke mindst Trine, som er et ekstremt varmt og let menneske at omgås. En rigtig skøn aften – efterfulgt af afslapning i en blød hotelseng og overdådig morgenmad på Soho House.

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED WEEKDAY

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY PARTY COLLECTION